pity encik perfecto ~

9:41 PM

kesian encik perfecto... da 2 minggu tak sihat since hari ktorg exhibiton 2 weeks ago.. makan jew, then muntah balik.. makan pown half jew.. at last slalu aku jugak lah kena makan.. aku da la OD.. means on diet.. xtak sepasal lah pulak kena habeskan makanan die.. huk2.. kemuncaknye semalam apabila dia sampai jew depan kolej kediaman gegurl... dia muntah yang worst gile... dia soh aku drive dia ke sepital.. mak haiii.. ! ramai gile orang.. almost berjanggut gak lak aku tunggu.. daripada hujan, smpai lah hujan berenti.. can ue guys imagine dat..? huhu.. at last, dia kuar from bilik doctor ngn tersenyum.. bahagia kembali menyinar.. phewiiittt.. ! ya lah.. da berapa hari asek tgk muka dia yang tak larat and tak sihat itu... sian taw ! setelah suma simptom2 yang berlaku dikhabarkan, doctor tak tawu nak ckp dia sakit ape.. sound weird right? and as conclusion, doctor ckp maybe dia gastrik.. hurmh.. layan kan aje.. aku soh gak dia makan ubat yg doc kasi.. after an hour, dia cam okay.. makan da tak muntah... hurmh.. maybe dat doc punye conclusion betol.. maybe he has gastric.. so, to my syg.. get well soon ! i'll be there as long as ue want me to ! love ue owez.. <3

You Might Also Like

2 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored