Last Iftar 2013 with family

1:50 AM

Berlalulah sudah Ramadhan, sebulan berpuasa.. tiba Syawal kita rayakan, dengan rasa gembira.. ewah ~ hehe.. tak lambat lagikan nk wish Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin untuk cik blog ~ awak2... awak sedar tak kita dah 2 kali raya bersama... thank you for staying with me.. hehehehe... haaaaa... nie masa last2 posa dulu.. bukak posa ngan family kat Nasi Kandaq Deen kat Jelutong... sapa besa pi...? angkat lidah.. hik2.. haritue Sabtu and kami sampai agak lewat dah.. meja pun fenuh... so, last meja yang tinggal hanyalah didepan dapuq roti canaaaiiiii.. maw tak maw, layan jew lah kan.. haaaaa... ibu beratuq lebey kurang setengah jam... masa orang azan pown ibu still beratoq tapi da nak sampai laaa..... the next Monday, ibu and aku still keja and we both bukak posa dorang ja kat depan Tokong Ulaq... kedai pa xtaw nama dia.. lupa.. ~


us waiting

ILYSM abah

anda jumpa dimana ibu?

haaa...tudiiiaaaaa... budak depan tadi nak gak masuk kamera cek...

Monday....... last day working before raya

me.. nasi.... aiya ~ USA

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored