Villa Nabila

11:29 AM

gewd morning gojes ~ hahaha.. sapa perasan..? angkat ketiak... by the way, pagi ni dalam kesuntukan masa dalam menyiapkan Chapter 1 & Chapter 2.... rasa terpanggil untuk menyuruh jari bekerja.. ni cerita semasa pulak lak... off topic sekali dua kala.... pasal Villa Nabila... adehhh...!! adik.. adik.. kenapalah adik buat camtu kat mak.. kesian kat mak tau.. and typical Malaysian about ghost... dari dulu sampai sekarang an... yup..!! maybe kita tak boleh lari dari cerita2 camtu sebabnye kita pun dibesarkan dengan cerita2 camtu... but, we can hide.. is it..? :P adik2 diluar sana.. if nak keluar rumah, at least let your siblings know.. sekurang2 nye lah kan... lagi bagus if boleh bagitau parent terus.. tak dak lah depa ni risau sangat pasai kita.. maybe depa sibuk qeja, but deep in their heart, they loves you.. they care about you even they don't show it... macam si polan tu, kononnya hilang.. heboh satu Malaysia... kena sorok dalam villa tu.. alih2, dapat tau baik punya dok lepak rumah awek.. dah banyak hari kot adik oiii.. tak perasanka dalam paper, berita... yang mak hang tu dok cari hang.. tak tidoq malam dia.. hang dengan senang hati dok sembang2 ngan awek hang kat rumah.. makan2.. gelak2.. kesian kat mak hang sikit lah.. hang muda lagi kan...? cerita penuh pasal villa nabila ni, hampa tanya lah atuk hampa si Google tuh.. panjang kot cerita dia.. tak siap lah report aku dok ngrang psai tu ja.. aku ni sekadar nak bagi peringatan untuk hampa.. yang penting skali, untuk diri aku sendiri... nasihat menasihati itu kan lebih baik... nah aku tinggaikan hampa ngan gambaq Villa Nabila.. katanya... if gambaq ni salah, aku kena tipu.. hmpa pun sama... gimipai...! set... kita sama2 kena tipu...


pic adalah dari atuk Google..

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored