done! another 5 months to go.. yeabaaa.. yeabaaa...

9:44 PM

alhamdulillah ~ done with all final payper for this semester.. throughout the semester, I have collected so many memories and experiences.. this is the worst semester I ever had.. it makes me down.. so down... until I can't even barely stand up still.. of what happened, it makes me even appreciate what I have now.. I don't wanna even remember this semester.. it makes me sick.. so sick... saambil nyanyi lagu neyo...so sick of love song... ngeh2.. new hope for 2014... I don't belong to the past anymore and I should leave it.. I have to be strong... stronger than yesterday.. stronger than I've been before.. for this semester, 5 payper sumanya... alhamdulillah.. so far, aku rasa aku mampu menjawab dengan tenang.. nak taw tenang tak tenang, tunggu resultnya.. ngeh2... by the way mata sangat macam panda and sangat sleepy but then tak nak tidoq because I want my sleep tonite to be in best ever quality mood.. yeah ~ sebenaqnya, depa ajak tengok wayang.. Hercules.. but, I think I can't sebab for sure aku akan tidoq dengan nyenyaknnya even dalam seat yang sangat "empuk" tu kan.. normally aku memang suka tidoq time tengok movie... pasaipa pun tak taw.. jadi penyakit dah.. kat wayang ka.. umah ka.. sama ja.. haish.. rugi an... so, I better stay at home tengok bila "dah ada" ... muhahaha.. hokay... tu ja cerita malam ni.. tak banyak pun.. saja nak bagitaw dah haes payper ja..

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored