cerita rojak ..... mentos.. oil and gas... AGM SME

12:24 PM

assalamualaikum.. hulla ~ buat pa tuh..? ceq baru pas bertunkuih lumuih menyiapkan report PSM... haish.. tu baru satu.. ada lagi tiga dok Q terlompat2 macam makye nak soh aku buat.. sabaq sat... ni haa... cerita minggu lepaih.. lepaih.. dan lepaih.. aku ada kursus oil and gas.. 2 minggu.. seminggu theory, seminggu lagi soft skills.. 2 minggu tu bukan lah maksudnya 2 minggu direct.. weekend ja... anyway kursus tu memang best la.. banyak gak input yang dapat.. speaker dia pun best.. makan...? lagi lah... dah la sedap... banyak kali plak tu.. kira 4 hari kat sana, memang otak dan perut seiring lah.. ngeh2.. terajin plak join give away sekarang ni padahai qeja menimbun... heee.... 


     cerita hari kedua minggu pertama kursus oil and gas.. 



ni masa AGM SME... sobbb... semuanya bakal berakhir.. yang pergi takkan kembali.. cewahh ~ good luck untuk SME 2014/2015... time ni kena marah ngan Mr Presiden sebab bising sangat kat belakang.. semua jakun dapat monopod... hahaha


ni yang nak cerita hari ni sebenaqnya.. aku tak tau pun mentos ni penah wujud.. or memang haku ni jenis tak hamek port... ntah la.. tolong pikiaq sat kat aku boleh...? mentos ni sedap la jugak.. dia ada rasa buah+rasa tak tau nak habaq.. buah dia tak sama ngan mentos buah hat besa tu.. rasa dia lain sikit.. mabeles lah dari hat tu.. rasa buah mahai... nama pun yoghurt flavour.. boleh la pi beli kalau nak tau rasa dia...

okeh.. tu ja nak cerita.. nanti aku sambung lagi.. nak sambung hedit report sat.. esok kedai photostat tak bukak dah.... jumpa lagi... happy weekend... *sambil tekan keyboard kuat2 sebab qeja banyak*

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored