the UTeM moment... PSM presentation

5:06 PM

Assalamualaikum.. hi... welcome June good bye May.. counting days on final... counting days to finish the study.. *hover eksaited tapi takut jumpa Encik Final* semalam ialah hari presentation PSM sedunia.. upss... tidak kepada mereka2 yang belum lagi.. hari anda bakal menjelma beberapa hari saja lagi.. kami warga2 pioneer ingin mengucapkan selamat berjaya dan jumpa anda lagi di dewan besar nanti.. nervous jugak semalam.. sapa tak nervous kan..? cer tanya Cek Det dia nebes tak masa nak bagi talk depan orang ramai..heeee.. I bet yes and tak tau lah kalau dia jawab NO...! tembakan padu dan jitu, biasa.. alhamdulillah aku mampu menangkis segala soalan dengan menggunakan shield yang Captain America bekalkan.. thank you captain... lack tu ada lah.. mana ada manusia prefect kan.. perfect.. oh..! maybe ada..? cer angkat bulu kaki if dia rasa dia perfect... tak pa.. nanti time nak hard bound, kita repair naa... thanky you DAY, EMNM, DHF.. mintak maaf sebab ada kurang sana sini dalam report and slide.. tapi, saya boleh jawab an...? ngee... lepaih present pi dewan besaq.. motip... amek gambaq.. pinjam monopod andy aka abg ngammm.. plus camera aku.. jom cuci mata tengok gambaq semalam...



 bila camera melebihi cameraman
up: i love this among the others

left : ini korum tak cukup... 4 lagi minggu depan


mata izan almost tak nampak.. panas ek


baru sampai muka cool padahai sunshine tengah merembang


     ketiak dah berlecak muka relax..                hoyeah!


ejay dah bersedia nak berkungfu... in the mean while, pekjah hang paseipa..?

because of the heat, tumpang bawah pokok sejemput


nak fefeeling kat obersea but then diserbu oleh peminat2 kecik

tidoq time amek gambaq tu rare even gambaq dah cantik sangat

toyol ditangan bukti segalanya dah berakhir


     main campak depan dewan,
                    paper final tak habes lagi

kalau bab gedik, memang serah kat aku

suka gambaq ni jugak even sempat selinap kepala & gelak sorang2



                               

                                            on your mark,
                                                           get set,
                                                                   go....!!!!


semua tengah control except for lan *tolong paham sebaliknya*


I see you in my dream

tourist guide tengah membongak tahap tak hengat


Man, now I believe that you are taller than me but not in ur CV *at the moment je*

lepaih ni hampa boleh ganti mat German tu jadi model UTeM.. I vote for you!

           queen of selfie of the day

the true story behind the success

                                 the "selfieness"

this is how to pose the right way by Mr Azlan

                      mamarazi dengan video dia



camera is not function heat is too high



this is guys story.. ada banyak but then ni pun cukup kot to let you know the story


                            I let you give the caption

sebenaqnya.. time nih cikgu muzik tengah arrange the cord....

"the face" dah tau he made it ya nay

classmate lagik... on that day, tapi dekat FTMK

sebab terlampau banyak gambaq.. sebab tak larat nak save banyak2.. sebab tak larat nak edit banyak2.. sebab tu upload banyak ni ja... again, good luck yang guys terutamanya kepada anda2 yang nak jumpa SV kesayangan saya...!!! cc.:. Munirah.. beliau sangat awesome...

You Might Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. tak mo tak mo tak mo.. nanti tak dapat upah mentos lagik...

      Delete
  2. ecehh..gambaq saya pon ada nooo~~~~! huhuuuu

    ReplyDelete
  3. curikkkk....... andakan selalu teman saya kat lab.. sebab tu anda ada jugak disitu.. heeee

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored