Yuhuuuu... Astro bagi hadiah

10:20 AM

Morning uolss... yang tengah kerja tu selamat bekerja... mesti excited nak taw kan Astro bagi apa.. haa.. Astro bagi siaran percuma selama 3 hari.. ho yeahh!! tengok puas2 naaa.. tapi start petang nih (29.8.2014) kol 6 sampai lah Isnin, 11.59 malam, (1.9.2104)... semua siaran, kecuali yang extra order.. extra order tu maksudnya Astro First, Astro Best & Astro Box Office Sport (melampau na hampa nak semua..) ... Astro bagi hadiah ni sebabnya pada 24.8.2014 lebih kurang kol 6 hari tuh ada gangguan siaran.. gangguan ni berlaku disebabkan oleh berlakunya kebakaran di Astro Bukit Jalil.. uishh.. jangan risau.. tiada kemalangan fizikal mahupun jiwa yang berlaku.. cumanya telefon pusat panggilan Astro dan siarannya sebanyak 78 channel ja yang terganggu..  so, itu lah alkisahnya.. jadi, selamatlah berhibur ye dengan kedatangan cuti ni.. by the way, aku dah start cuti.. yebaaa.. yeabaaa ~~~



thank you Astro..!!!!!!

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored