Dia berubah wajah

1:36 PM

hehehe.. kita suka.. kita suka.. kita suka.... dah ada penambahbaikkan kat tapak ni.. a million thanks to Cikgu Etuza yang telah menurunkan ilmu nya dengan senang hati kepada kita... and tak lupa kepada adik manis ni Cik Aina Akmal untuk tutorial Nuffnang tu.. tapi akak tak sempat buat lagi.. nanti akak teruskan misi tu hokeh! besides that, thank you jugak kepada PC kat ofis and internet dengan kelajuan tinggi tanpa had kerana telah membantu aku.. hehe.. aku dah jumpa several things yang memang aku nak before ni.. and yet, akan ditambah lagi sebab.... sekarang, waktu lunch dah habis.. memandangkan kerja banyak... so, no ngulor okeh! hehe.. but, to the end, I still remember that this blog is to act like my diary.. support was given from someone who is no longer with me.. anyway, thanks to you... appreciate that very much.. love ya ~~~~

You Might Also Like

4 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored