Is a gift.. love it.. ^_^ Terima kasih daun keladi PART#1

10:02 PM


Assalamualaikum.... murah rezeki aku since semalam.. semalam akak tu bagi cucoq time minum petang... elok masa tu aku pun tengah lapaq.... balik rumah, ada satu parcel untuk aku.. quite surprise sebab rasanya tak dak beli barang melalui online.. dengan perasaan teruja tahap tak hengat, belek parcel tu.. then tengok pengirimnya.... ibu and adik pun menepek kat sebelah sebab nak tahu isi kat dalamnya.. hehe.. perasaan teruja dikongsi bersama... and... open itttttt...... 

wahhh ~~~~ tq.... u know who you are rite since dia tak bagi sebut nama dia kat sini, Fira nak cakap thank you sesangat.. Fira suka sangat warna dia... design dia.. design baru ea.. kat sini macam tak nampak lagi ja... I likee....!!!! thank you kak... xoxo... first hadiah since berblog.. so, sangat appreciate it... heee


cantik an...? me like it so much.. 

and hari ni jugak.. akak yang lain plak belanja tosei sebijik... even sebijik, kenyang aku.. alhamdulillah ~~~ murah rezeki kepada orang yang memberi jugak.. hehe.. *esok2 bagi lagi bulih..? haha..* lempang lelaju maw...?

quite hectic day for today... uwarghhh..!! and counting days to be in Melaka again.. to meet BMFA rians... convooo!!! huyehhhh!!!

by the way, si cantik manis yang tag ai untuk beberapa segmen tu, nanti ai ada masa, ai join okeh.. or maybe lambat sikit sampai lepas konvo... see yaaa ~~~

You Might Also Like

5 comments

  1. Ohh acik watie dh tanya! Nak tahu gak abo kobondonya ingatkan dress hikss

    ReplyDelete
  2. tula.. tak nampk cm selendang pon..
    patern cmne ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.. nah.. dah tepek satu gmbr cara nak pkai nya.. http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/hello-tuesday.html

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored