Matahari bangunlah....

11:06 PM


Matahari tak cukup indah
Pada pagi yang suram ini
Malam ku resah kerana
Malam mungkin kelam

Bumi indah cinta punah
Bintang bintang tumpang berduka
Meratapi nasib
Kenapa hari ini

Matahari bangunlah
Indahkan hari ini
Engkau perlu hidupkan semula mimpi kami

Matahari bangkitlah
Indahkan hari ini
Engkau perlu hidupkan semula cinta kami

Lupakan kisah
Kisah yang terjadi
Mengharap sinar
Sinaran darimu

Matahari bangunlah
Indahkan hari ini
Bagi kami terus melayari hidup kami

Matahari bangkitlah
Indahkan hari ini
Bagi kami terus menghidupkan cinta kami

Lupakan kisah
Kisah yang terjadi
Mengharap sinar
Sinaran darimu



jatuh cinta dengaq lagu nih.. lagu ja.. tuan yang nyanyi tak lah... no no no...  lagu ni ada kaitan dengan apa yang aku nak cerita kali ni.. sedey ~~




nampak..? aku terlepas peluang untuk ke Krabi since 4.9.2014 tarikh tutup untuk contest ni.. dapat email dah lama.. but just tengok thru phone ja.. semalam baru nak tengok in detail.. sobb.. terlepas satu wishlist aku.. nak pi Krabi oiii...!!!! nak buat macam mana.. tak dak rezeki lagi.. maybe next time.. good luck kepada yang sempat join.. and yang pemalas baca email macam haku.... padan mukaaaa..... hahahaha...

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored