PERJALANAN BLOG BERSAMA NUR AS

1:21 PM

Bismillahirohmanirohim... haaa... dah lama tak join segmen nih... atas sebab undangan Cik Kasut pada 23 September 2014 yang lalu lah aku mula menjebakkan diri kembali.. hehe..


thank you sebab sudi tag nama ai.. walaupun ai join lambat, and ai tak sure segmen ni dah tutup or belum.. ai still join segmen ni sebabnya, memenuhi undangan sesama Islam tu kan wajib.. hahaha... betul apa...?? kann.... tapi, tu untuk situasi walimatus urus... but then, yang lain pun boleh applykan.. ^_^


Click banner untuk menjerumuskan diri seperti ai jugak ~~~





P/S: Good luck untuk semua.. happy blogwalking ~~~

You Might Also Like

8 comments

  1. balas kunjungan dr segmen yang same
    sekamat bersegmen awk

    ReplyDelete
  2. dtg singgah sini semula.
    hye salam perkenalan, ceq mai dari segmen yang sama.. hehe
    godluck yawww

    ReplyDelete
  3. all the best, dik.
    akak datang balas kunjungan :)

    ReplyDelete
  4. Singgah sebentar disini.
    selamat bersegmen

    ReplyDelete
  5. Sori lambat update. Baru tutup :)
    Selamat bersegmen!
    Thanks ye join :)
    Jom blogwalking!
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-perjalanan-blog-bersama.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored