Hujan rahmat.. in love....

1:19 PM

hahaha.. tajuk tak boleh belah... last weekend abg pi Langkawi, ada team building... jeles ai taw.. ntah bila ai nak merasa macam tu.. tapi, kalau boleh buat lah kat Paris ka, kat London ka.. haaa.. baru syiok sikit... heee... tolong tampau pipi comel ni lelaju kalau rasa permintaan ni terlalu keterlaluan...

dia ada share beberapa keping gambaq dia kat sana kat group whatsapp family.. *apa banyak sangat "kat"* yang paling aku jeles, gambaq hotel dia.. sentap adik hang ni tau.. serius cantik.. lokasi hotel dia ialah di  Pantai Chenang.. tak silap aku hotel dia nama Aseana.. maybe.. kalau salah, tolong betulkan plus upah gegula kat ai.. hehe.. sebab jeles punya pasai, aku dah delete gambaq hotel dia... pengdengki tak ai.. tahun depan raya, adikmu ini mintak hampun balik ye... ^_^

kekdahnya, bila dah pi langkawi, haruslah order coklat bebanyak.. aku keep on tambah order, sampai last sekali dia cakap... done! tunggu and lihat apa yang dia bawak balik.. haha.. okeh! fine lah abang... hari ahad tu punya lah tak sabaq tunggu dia balik.. sat2 tanya ibu, bila abang nak balik.. ibu suruh whatsapp dia, tak mau.. hehe... ai tak sabaq tunggu cekelat dia balik, bukan dia...


malam baru dia sampai.. penat ai tunggu dari siang... buat2 amek hati dia sebab nak makan cekelat dia.. hehe.. tu separuh ja, ada lagi yang tak mau bagi depa inter frame.. depa dok dalam peti ais sudah.. kita kena pilih kasih jugak kan sometimes...



memang saja tak rotate gambaq.. nanti hampa terliuq.. :p

sebab rumah dibanjiri coklat, maka pagi ni pun breakfast dengan pepero.. homaii ~ lepas tu gaduh kan gemuk kan Cik Zafirah... APTB... eh.. kalau ai tak makan coklat tuh, nanti habis tanpa ada sempadan.. ada "raksasa" tolong ranapkan semua nanti.. so, ai kena lah ambil langkah bijak jugak.. hahaha.. *gelak jahat*

You Might Also Like

4 comments

  1. Huhuhu syoknya digelumangi coklat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. syok.. tapi kalau sementara ja tak best.. nak selama2nya... haha

      Delete
  2. Replies
    1. untuk mak buyung yg comel no, apa pun boleh...

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored