Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

7:39 AM

Assalamualaikum.. selamat pagi.. bismilahhirohmanirohim.... mana tau ada rezeki...



Click banner untuk join



Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

aku nak tag... sapa ea.. sat2... okeh...

1. Aina

Selamat mencuba ~~~

You Might Also Like

7 comments

  1. hahaha, makaseh sebab sudi tag~ dah join. ^^

    ReplyDelete
  2. hahaha, makaseh sebab sudi tag~ dah join. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. maaf ye tak perasan dah kena tag.. hee

      Delete
  3. terima kasih sbb tag
    dah join dah pon firah
    hehehe

    ReplyDelete
  4. Dari GA yang sama, tahniah sebab jadi pemenang

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored