Segmen .:. saya suka makan by Cik Oren

8:12 AM




    10 orang blogger akan dipilih secara rawak (random.org) untuk "Review Blog" atau dengan kata yang famous dalam kalangan bloggers iaitu "direview" sekiranya penyertaan melebihi 25 orang. Moga segmen ini mendapat sokongan daripada bloggers sekalian.

    aku suka makannn.. hurmh.. aku suka makan macam2.. sebab tu aku comel.. bulih..? heee... tapi, yang paling aku suka.. apa ek..?? sat nak pikiaq.. sebab terlampau banyak sangat..

    suka masakan ibu... hat tu opkos... 


    paling peberet aku rasa, LAKSA PENANG... ibu buat ka, orang lain buat ka, kalau sedap, memang peberet ai... hehe

    aku tak suka ada teloq.. kalau ada teloq tu Laksa Kedah.. to me, kuah laksa kalau campoq teloq, rasa lain.. ai don't like.. laksa tanpa sayoq pun rasa lain... ai don't like jugak... hehe...

    Selain berkongsi jenis-jenis makanan kegemaran, segmen ini juga dapat dijadikan sebagai medium menambahkan kenalan, blogwalking dan mengeratkan hubungan silaturrahim sesama kita ya? bak kata Cik Oren...

    so, tunggu apa lagi..!! cepat lah join.... 

    by the way, happy working!

    You Might Also Like

    9 comments

    1. Sedapnya! Tambah petis lagi kawwww! All the best, Firah!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Kat sini org panggil otak udang. Otak udang pun otak udang lah.. Janji sedap an..

        Delete
    2. Sedapnya laksa....jarang2 dapat makan ni kecuali hari raya sebab dapat makan kat rumah makcik...hehe..

      ReplyDelete
    3. Sedapnya laksa....jarang2 dapat makan ni kecuali hari raya sebab dapat makan kat rumah makcik...hehe..

      ReplyDelete
      Replies
      1. Hehe.. Meh Penang meh.. Banyakkk... Kite buat pun boleh.. Hehe

        Delete
    4. Ok sep sikit..
      Kite geng ok
      Hehehheeh
      Lksa utara maiii

      ReplyDelete
      Replies
      1. Nak sep 22 tangan blh? Hik2..
        Tu lah.. Dulu pikir kalau lepas bersalin cmne lah agaknya idop tanpa laksa.. Heee..
        Sampai sekarang pun pikir gak.. Haha

        Delete
    5. Laksa penang best!
      Laksa Johor pernah rasa.. Best juga, kan?

      ReplyDelete
      Replies
      1. hehe.. best sgt... kalau sedap tu, teringat2...
        Laksa Johor tak pernah rasa... tgu orang Johor buatkan lah ni.. hehe

        Delete

    Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

    MiamorZafirah


    Be my friend

    Sponsored