Tahniah...! anda sudah bergelar ALUMNI UTEM PART 1

1:13 PM

ho yeahhhh ~~~ alhamdulillah... perit jerih.. penat lelah.. * ade ka lelah..?* hasilnya disini.. hari ini.. tapi, ini bukan bernmaksud ia berhenti disini... teruskanlah perjuangan mu wahai Cik Zafirah....


cerita sambil gambaq baru seronok.. kids used to like it.. so do us.. don't lie... we used to be a kid what.. so, betul lah kan... hehe...


bertolak malam Jumaat lebih kurang jam 2345... pagi Jumaat jam 0610 dah sampai... paksa kawan mai amek kat tol.. haha.. then, dia hantaq pi next pit stiop.. rumah Nik.. mandi dulu.. sepatutnya raptai start jam 0830.. tapi..., jam 0830 aku still kat kedai.. tengah sarap.. janji palsu pihak **** sudah lama dikenal pasti.. haha... mari membuat perancangan sendiri...


raptailah sangat.. dia just briefing pasal esok.. and tunjuk video kesalahan2 yang telah dilakukan oleh senior2 kami dulu.. haha.. part tuh memang lawak sambil berdoa dalam hati.. mintak2lah bukan muka aku yang masuk dalam video tu tahun depan...


petang lepas solat Jumaat, ada sesi amek jubah bagai.. sistem masa pengambilan jubah tu.. urhhh..!!! menyakitkan hati.. kata educated.. belajaq kat U.. tapi, beratoq pun tak reti.. woii..!!! ketiak aku basah kot beratoq.. hampa slumber ja potong line.. tolonglah beradab sikit ea lain kali...


dah lah tak dak transport.. semua tumpang orang.. thank you Mr Qhaldum, Sin Chan sebab sudi tumpangkan ai yang comel ni.. hehe.. settle semuanya lebih kurang jam 1530.. but then, sebab tunggu ibu and abah yang tunggu adik.. so jadi lagi lama.. stress aku tau.. nasib baik ada orang tolong teman... hilanglah jugak masa menunggu tanpa dapat diperasan dan perasaan... 


oh.. masa menunggu tidak habis disitu... sebab kena tinggal, sebab tu masa menunggu kembali menjadi bosan.. tapi, nasib baik abah and ibu sampai.. terima kasih jugak kepada Mr rafi sebab sempat borak even sat.. hehe...


pi check in dulu while waiting for adik.. dia naik bus dari TBS... hilang penat sat ~~ baru nak selesakan bontot, abah dah suruh pi amek adik.. haish.. pi pulak MC jemput budak bertuah tu... dia kan ada interview... cer baca ni... On leave... 


done amek dia, singgah Mydin pulak... dia punya berletiaq.... okeh..! aku dah kena stop ni... sebab ada meeting pukul 2,. nak pi menyahut seruan Illahi... hehe..


belanja gambaq konvo satu.. tak edit langsung....


comey an... hehe...

~ BUBYEEEE.... ~





You Might Also Like

5 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored