T.Y.P.O.

9:40 PM

Penyakit aku yang paling teruk so far. Dan semakin teruk dari hari ke hari. Adakah anda  mengalami penyakit yang sama..? Ehh.. Malu lah tu nak mengaku kan.. Tak pe.. Kita sama.. Jangan risau.. Haha

Dulu penyakit aku ni tak lah teruk sangat. Setakat kat message ja.. Sekarang, siap time menaip sekali typo. Selalu kalau dah post entri, mesti baca balik. Mesti ada salah. Mesti ada typo. Edit. Save. Baca. Edit. Save. Baca. Edit. Save. Baca. Berapa banyak kali daa.. Tapi, tu lah kenyataan.

Mengikut kamus wikipedia, typo ni ialah...


Urghh.. Adakah ini bermaksud jari aku gemuk.. Tidakkk!!! Kenapa semua gemuk.. Aku nak kurus, tak mau gemukkk.. Hehe.. Teringat pulak kat budak comel dalam video tu..

Tapi, sebenarnya aku ni jenis tak sabaq.. Semua nak cepat.. Ehh.. Tak lah.. Bukan semua.. Certain things.. Tu yang taip ntah hapa2 tu.. 

Jadi, andainya ada typo sebelum ini, esok mahupun lusa.. Atau barangkali sekarang, maafkan aku yang comel ini ye.. Hehe

Gigih menaip guna henfon.. First time ni sebab malas bukak lappy.. Okeh! Nak pi tengok tv pulak..

Selamat malam.. Sapa yang keja pagi tu esok, tidoq awai na.. Say no to insomnia.. Hehe.. 

Lotsa love. 

You Might Also Like

8 comments

  1. Selalu klu nak taip cepat boleh typo. Excited sgt xbaca dh apa yg ditulis. irrayyan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tu lah kan.. macam mna bercakap, macam tu lah menaip.. hehe

      Delete
  2. kes nak cepat memang selalu typo.
    tak pun mengantuk, itu yg boleh accident tu.
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau Firah, ngantok tak bergerak jari.. statik ja... heee

      Delete
    2. betul jugak tu an?
      mwahahahah!

      Delete
    3. hehe... sampai sudah msg x nto..

      Delete
  3. Akak pun selalu tertypo....malu juga kadang2....hehe...

    ReplyDelete
  4. Heheehe ayu sllu je typo..
    Habit da
    Nak cepat saje kalau menaip
    Pastu tak cek balik lak tu

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored