Asyik dia saja, aku nak jugak !

1:30 AM



magandang gabi!

aik... ape tu... heee.. bukan binatang tu lah.. it's mean good night in Tagalog.. hehe... aku dah transfer gambaq cruise dari handphone ke lappy untuk di resize dan di edit.. namun masih belum ada kesempatan untuk berbuat demikian.. teruja gila nak cerita kat hampa.. tapi, a story without the picture is.. boring.. so, sila bersabar ye...

better late than never! by the way, esok pepagi lepaih hantaq ibu pi kerja, ai nak singgah klinik.. nak pi ngedate with doctor before fly to Shah Alam... jumpa doctor sebab klik sini.. and nak pi Shah Alam sebab klik sini pulak.. so, doakan ai ye uolls... semoga ai selamat pergi dan balik...

di kesempatan ini jugak, nak sangat aku berkongsi cerita minggu lepas.. lepak kenduri bersama BMFA.. yang tu lagi teruk, gambaq pun tak transfer lagi.. hopefully, sekembalinya dari Shah Alam nanti, aku mampu menyelesaikan segala hutang piutang itu...

sebenaqnya.. mata dah berat sangat.. tapi, jari jemari ini masih kuat untuk bekerja.. jadi, mata pun kena paksa bekerja demi jari jemari tersayang... tak mau merepek pepanjang lagi dah.. esok nak bangun awal lagi.. selalu memang macam ni.. kalau esok cuti, even badan penat, mata tak mau lelap! melampau tau dia ni.. ish2..

disamping cerita cruise dan lepak kenduri bersama BMFA, aku ada jugak nak review 2 benda yang aku dah guna and rasa best gila masa/ sedang menggunakannya.. yang ni pun dah lama nak share.. ntah bila nak rajin ntah.. bantulah ai.. bulih...?? hik2..

oh! kepada mereka yang akaun bank telah di debitkan dengan ganjaran, selamat bershopping... shopping dengan berhemah yeee... bagi yang belum tu, silalah bersabar... bagi yang dah dapat ganjaran tu, hutang piutang sila lunaskan... haaa... nanti nak mati susah tau kalau hutang piutang sangkut...



picture adalah seperti biasa... pinjam dari Encik Google ~

comel kan...?? selamat malam.. jangan lupa baca 3 qul.. doa tidur.. selawat... and jangan lupa memaafkan orang yang ada dengan sengaja atau ter tak sengaja telah membuat salah dengan kita.. semoga hari esok kita lebih baik dari semalam.. InsyaAllah ~

You Might Also Like

10 comments

  1. Akak kena greet Good Morning coz datang sini pagi. Have a great day, Firah!

    ReplyDelete
  2. Cik Balqis... lewatnya tidow.. ish2...

    Kak Farrah & Wana.. hehe.. boleh jugak.. selamat pagi... tq ~ have a great day also ~

    ReplyDelete
  3. Asalam tq jenguk blog Etuza..
    berilah peluang untuk diri sendiri juga ya..cute baby..

    ReplyDelete
  4. Alololooo mmg comell.. xsyok ase kalau entry xde gambaq kan firah... xlengkap rasenye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. kadang dgn gmbr tu lah teruja nk bca..

      Delete
  5. x sabar nak tahu citer naik cruise tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Demi sis, firah akan mempercepatkan proses nya ye.. hee

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored