#campakbelakang Memori-memori terakhir BMFA gegurls

9:11 AM


dah lama gambaq ni berada didalam draft.. yeah ~ hari ni mari kita mulakan...

Assalamualaikum... hari ni saja nak campak belakang antara memori-memori terakhir BMFA gegurls~

rindu..? haruslah.. rindu persahabatan yang terjalin... rindu ukhwah yang terbina.. rindu semuanya tentang depa... semoga hampa berada di dalam sihat2 sentiasa dan dilindungiNya ~

ni memori last pi Port Dickson bersama... tolong simpan dalam ingatan supaya boleh cerita kat anak2 ye...  ^_^

kami pi 2 buah biji kereta.. oh ya.. aku terlupa.. dalam perjalanan terakhir ini jugak, kami bawak sekali budak rumah kami.. iaitu Ina.. dia ni budak Kelantan.. ups.. maaf... terlupa.. Puan Ina.. dia dah kawin ye... sila pilih yang lain.. mih2

aku naik kereta dengan Puan Nadiah dan Cik Minirah ebok2.. jom tengok gambaq perjalanan and gambaq kat sana.. tak banyak pun.. tapi, bolehlah untuk dibuat kenang-kenangan...





ajak selfie sikit.. jangan risau.. traffic light tengah merah..




sebab kamera adalah hak milik mutlak aku, jadi memang muka yang banyak... dan orang sekeliling aku... heee




Puan Nadiah.. semoga segalanya dipermudahkan.. congrats to ue ~




port pertama bila sampai PD.. haruslah laksa.. laksa dia memang terbukti sedap.. boleh singgah sini kalau ke pD.. lokasi dia behampiran simpang masuk ke Poli PD..




ni lah housemate kami.. Puan Ina... yang tu Ain.. kenai kan....?? hehe



ni Eija.. asalnya kawan NIk.. tapi jadi kawan kami jugak.. kami pun housemate jugak ~


Munirah ni kan.. tak pernah nak jadi kalau nak amek gambaq dia candid..... huishh... perasan ja dia dengan kehadiran lens dan tuan dia yang comel.. ahaks




Syela si Berries... eh cupp... awat hang nampak gelap..??? 




ni dah on the way balik... Nik and the gang sesat.. depa sampai lambat sikit dari kami... ntah mana ntah si penunjuk arah Nik tu bawak.. hahaha.... sorry Muni... comel kan Muni even tengah tidoq...

Sayang hampa selamanya.. semoga hampa berbahagia dengan apa yang apa tengah buat sekarang.. aku sentiasa doakan kejayaan hampa.. duni & akhirat.. tak sabaq nak jumpa hampa hujung bulan nih...

You Might Also Like

5 comments

  1. UKHUWAH FILLAH ABADAN ABADA... :D

    ReplyDelete
  2. seronok kan dapat sekali sekala dapat hangout camni dengan kawan2.^^

    ReplyDelete
  3. Rindu3 nk hangout ng bestie... wahhhhhh

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak gathering.
    Tapi, saya ni segan kalau nak jumpa kawan-kawan lama.

    ReplyDelete
  5. throw back bila tukar ke campak belakang bunyi pelik je kan ahahaah

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored