Part of me ~

1:32 PM



Assalamualaikum... semalam cuti.. Jumaat cuti.. Sabtu cuti... hari2 pun cuti... maaf.. bukan tak mau bekerja.. tapi, masa sangat2 tidak mengizinkan.. busy nau makhluk yang sorang ni kan.. hehe...

Entri yang pendek ni just nak say thank you kepada sahabat2 yang sudi singgah and follow ai even ai diam ja dua tiga hari ni... sudi komen.. nanti ai senang, ai balas ye.. jangan amek hati ye... pelishhh ~

ai nak cerita pasal cruise tu pun tak sempat lagi.. InsyaAllah ~ one fine day...

Terima kasih jugak kepada yang menegur.. alhamdulillah sebab sudi tegur ai masa kita buat salah.... ai nak lagi.. ^_^

Anyway, ai tak sabar nak tunggu baby Ayu.. *ai yang hover kan..* baby alam maya yang pertama.. hehe.. mana tau ada rezeki, panjang umur, boleh jumpa baby and mama dia sekali...




You Might Also Like

10 comments

  1. Replies
    1. Ye, kak. Terakhir saya baca dia dah masuk spital dah. Serah diri,..tapi baby masih tak mo keluar lagi :)

      Delete
    2. Tu lah kan... Apa lh cita dia skrg kn kak...

      Delete
  2. Comellah statement 'baby alam maya' tu Firah :)
    Akak pun tak sabar nak nunggu ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... Same2 kita tgu n Doakan yg trbaik utk die n baby...

      Delete
  3. Drop by to say "Hi!" *melambai-lambai sambil tersengih... :D

    ReplyDelete
  4. Drop by to say "Hi!" *melambai-lambai sambil tersengih... :D

    ReplyDelete
  5. Heheheh alololooi sweetnye firah aii nie.. thanx firah sbb doakan tok mummy and baby...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. malu ai ckp cm tu taw .. *gedik jap*... alhamdulillah mummy and baby sihatt... ☆☆☆☆

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored