WORDLESS WEDNESDAY #1 LITTLE STORIES

7:26 AM



Assalamualaikum.. Selamat pagi semua... ~ ada gaya2 cikgu sekolah tak..?? Selamat hari Rabu semua... a long time ago... aku dilahirkan pada hari Rabu jugak.. 

So, let's hope Wednesday is the better day than yesterday.. without effort, hope is nothing..
so let's work it out!
I'm so busy lately...
sampai aku cakap kat ibu, yang dari jejaknya kaki aku kat plant ni, sampai nak balik, everything is about work..
ibu cakap baguslah.. berkat gaji yang dapat tu...
insyaAllah... aaaminn... 




Faith. Trust. Hope. Confidence. Over confidence. 

maka.....

-

-

-

-

-

-




mari bekerja ~~~~

You Might Also Like

12 comments

  1. selamat hari rabu... :D samelah kite lahir hari rabu jugak! :D

    ReplyDelete
  2. citer budak dgn payung tu buat saya tersentak sekejap. hehe.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... kan..
      baru first time jugak baca cerita tuh ~

      Delete
  3. wah, best lah 5 stories tu. paling best no 2. teringat kat PLKN dulu, kita disuruh untuk berdiri dan percaya je dengan kawan yang akan sambut kita dari belakang bila kita nak jatuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haihhh... tapi mesti cuak kan.. mna lah tau kawan nak pekena ka.. nahas kita...

      Delete
  4. You all gi keje, I go study siapkan final project T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aja2 fighting..

      nanti mesti rindu saat sibuk nak buat FYP... trust me ~

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored