WORDLESS WEDNESDAY #2 NO AND NEVER!

7:32 AM


Assalamualaikummm.... Good morning ebelibadii....




Isn't it funny.. ya.. selalu girls ja yang akan tanya kinda questions..... because we are girls, ladies, womens.... we think differently... rite...??

Happy working uolsss.....

You Might Also Like

14 comments

  1. Hahaha... perempuan kan kak.. kadang cakap, tapi tak buat.. hek2.. macam Firah.. =p

    ReplyDelete
  2. kalau la dorang cakap cenggitu, mau kena gelak dengan awek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha... blh rakam and buat ringtone kalau ada..

      Delete
  3. hahahaha.. sebab perempuan ni banyak emosi and dia sangat insecure bila something goes wrong with her ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emosi.. yes! Tak pernah lari dari pempuan.. →_→

      Delete
  4. Hahaha aha kan?? Jap nak membayangkan satt.. kalau lah dorg ckp cmtu.. hahaahah

    ReplyDelete
  5. itu sbb Allah jadikan lelaki dan wanita berbeza supaya ada tarikan

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored