GADIS MELAYU vs K-POP

9:00 PM


Topik yang dah agak basi mungkin....

Baru2 ni kita dikejutkan dengan video aksi berpelukan oleh anak2 gadis Melayu dengan artis K-pop.. yang lebih memaukan, kesemuanya bertudung.. astarfirullah ~
Kelihatan adik2 ini sangat teruja apabila dipeluk.. bahkan ada dengan sendirnya menawarkan diri untuk memeluk artis K-pop tersebut..


Iolls tak minat sangat K-pop ni.. iolls suka tengok game show 2 days 1 night ja.. yang ni memang boleh kata every week tak miss.. other than that, tak tengok... dulu selalu jugak tengok, tapi, atas sebab workload yang banyak, dah tak mampu dah iolls nak follow semua ni...

Video tu pun, Dik Dik yang tunjuukkan dekat Twitter dia.. iolls ada Twitter.. tapi, hidup segan mati tak mahu.. samalah macam FB iolls... abang iolls pun hado tunjuk jugak video tu...

Iolls ada terbaca, yang salah seorang daripada budak tu ada buat statement yang dia berada diatas pentas itu dengan izin Allah... jadi dia nak salah Sang Pencipta mengapa dia bertindak begitu..?? adoiii.. ceteknya akal mu adik....

Memang semua dengan izinNya.. tapi, kita boleh memilih untuk tidak untuk atas sesuatu keputusan.. kan.. kenapa adik tak terjun ke dalam laut dari tengah jambatan Pulau Pinang (contoh ye..)... then, kalau hidup lagi, adik cakaplah itu semua kehendak Allah.. adik tak memilih pun untuk terjun.. boleh cakap macam tu...???

Think before you act.. haha.. ewah ~ nasihat orang... tapi, iolls pun sama.. tapi, iolls tak de lah act sampai begitu punya qhupe.. muhaha....

Kesimpulan daripada apa yang terjadi, minat tu biarlah berpada2.. semua orang ada minatnya yang tersendiri.. tapi, beringatlah.. ketahuilah batasan mu... okeh! kepada adik2 yang lain dan diri sendiri jugak, awas ya.. setiap tindak tanduk mu diperhatikan...  THINK BEFORE YOU ACT... IT MAKES A LOT OF DIFFRENCES...

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored