Geraaammmmm...!!!

9:40 PM

Dah lama benda ni bersarang dalam kepala otak aku... aku rasa sangat annoyed dengan kehadiran die ni..... panas je even hujan lebat kat luaq..

Ni haaa... sapa ada masalah macam iolls..?? pernah menghadapinya... or sedang menghadapinya... or seantero dengannya... iolls dah buat macam2 dah dekat die ni...





Nampak "uninstall" kat bawah tu..? iolls dah cuba buat cara yang dia recommend kan tu.. tapi, iolls tak berjaya... iollss dah clean kan segala macam benda dekat setting tu... tapi, iolls still tak berjaya untuk menglupuskannya dari penglihatan iolls...

Iolls rasa annoyed sampai last decision iolls nak amek ialah to uninstall Chrome and install balik.. itu pun, kalau tak dak sesiapa leh tolonglah... sebab, sejak kehadiran die ni, kemain banyak lagi pop up dengan iklan ntah pape.. semuanya, melembabkan kalah siput bab1.... geram giler...!!!!!

Hilang rasa sabar yang iolls tanam and pupuk selama ni.. dah kemain payah nak bercucuk tanam.. slumber je die ni tapau kan kesabaran iolls... tolong ea siapa yang pandai tu... jasa dan budi baik korang, Die je yang balas ea... iolls kirimkan doa untuk korang dari jauh je.. hehe..


You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored