R.A.N.D.O.M.

5:31 PM

Assalamualaikum....

Ding dong... dantes... Eh.. Terlebih pulak.. Tertengok gambaq deme kawen hari tu.. Auw ~ boleh potong kaki tengok deme...

Selamat berhujung minggu.. Disamping itu, marilah kita berselawat ke atas nabi junjungan kita.. Muhammad s.a.w... Baginda telah banyak berkorban untuk umat2nya... Terlampau banyak... Sehingga saat malaikat izrail ingin mencabut nyawanya, Baginda masih meningati umatnya...



Semalam, lepas balik kerja.. Adik ambil, then pergi dinner with deme.. Abang belanja makan beriani Kapitan.. Yummeh! Benda yang susah nak tolak even tengah diet.. Haha... Diet pun diet tipu.. Acano...?

Habis makan, terus shoot pi Sunway pulak.. Nak tengok wayang katanya.. Cerita apa..? Nanti sampai, baru pikior...

Sunway pun still ramai lagi even dah pukul 9 lebih.. Ya loh... Hari ni kan cuti.. Lepas tenung2, belek2 screen dia, decided nak tengok Cerita A Black Women 2..

Cerita dia pasai budak nama Edward tu... Ehh.. Tak mau Cerita bebanyak lah.. Tak thrill lah kalau hampa nak tengok nanti.. Cerita hantu omputih.. Your expectations is..? By the way, semalam masa nak turun tangga baru perasan ada budak tengok Cerita ni sekali.. Tapi, all the way tak pulak dengar dia menjerit... Dengar suara orang dewasa ja..

Tapi an semalam, geram je aku dengan bebudak lelaki depan aku.. Dari start movie, sampai habis, mulut tak berhenti bercakap.. Eh hello! Orang nak tengok wayang kot.. Kau kalau nak berborak, boleh kat luaq kot.. Nasib baik tak beli popcorn semalam.. If tak, mesti berbutir2 popcorn tu melayang ke depan.. Respect lah sikit... Haishhh...

Sebelah aku, 3 orang Chinese guy.. Cakap pun bisik2.. Tak dak lah macam budak depan kami tu.. Sebelum start movie, derang cakap apa ntah dalam bahasa derang.. Then, ada sebut nama Nabi Muhammad.. s.a.w. Rasa terharu sebab derang bangsa lain pun boleh sebut macam tu.. Ni, bangsa sendiri... Ntah lah...

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored