Penang Hot Air Balloon Fiesta 2015

10:17 AM


Assalamualaikum.. Selamat sejahtera.. hari ni dah hari Sabtu... ala.. tak syiok lah.. hehe...

Ni.. nak habaq ni... siapa yang tak dak plan hari ni.. tak tau nak pi mana... ada di sekitar Penang... or yang dok kat Kedah or Taiping tuh... mai la Penang... hari ni kat Padang Polo ada Penang Hot Air Balloon.. tak percaya...??? nah tengok iklan ni....



haaaa... percaya dah...?? kalau tak percaya lagi, rasailah sendiri... kalau ada kesempatan, ambillah peluang untuk terbang didalam hot balloon... tu ja nak habaq... hehe..

kalau tak tau Padang Polo tu kat mana, Google siap2 sebelum nak gerak.. or guna ja Waze... okeh!

You Might Also Like

1 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored