Treat by Dikdik kali yang ke....???

1:00 PM


Assalamualaikum.. holla ~~~

Ni cerita 2 minggu lepas.. masa ni adik pun hado lagi.. dia balik cuti rayo cino.. eh.. rindu pulak kat budak sorang tu.. bila ada, macam kucing dengan kucing... *tak mo sebut anjing, nanti kalau bersentuhan, kena samak menyamak.. kucing omey sikit..*  hehe...

Dia sebenaqnya ajak pi H&M kat Paragon.. tapi, ai pemalas nak pi belah sana sebab keadaan parking dan takut rushing nak amek ibu balik koreje nanti.. jadi, ai bawak dia pi Queensbay sahaja... mencari parking dah la satu hal.. bila dah naik level hampir atas, H&M tak dak pulak kat sini.. hanginlah kawan tu... 


Move on lah ke 1st Avenue.. alhamdulillah ~ senang dapat parking even kereta memang banyak.. parking almost full.. parking tempat baik punya.. depan entrance masuk mall and entrance keluar parking...

Second time sampai 1st Avenue.. first time dengan dia jugak.. tapi, kali ni macam tak best sebab macam banyak kedai yang tutup.. first dulu pun tak banyak kedai yang bukak lagi... at last tak dak pun barang yang dia cari..... 

Dia ajak makan Seoul Garden since dia tak pernah makan... kesian kat dia.. time aku teringin nak makan, dia dok jauh... on the way nak pi amek ibu, dia dah plan, nak makan Seoul Garden.. ajak ibu....

Apa lagi, bertapaklah kembali kat Queensbay... nahaiii.. punya ramai... memula nak makan kat Deli Dave's ja since Johnny's punya ramai... alih2, Deli Dave's pun tak dak tempat.. maka, Johnny's menjadi pilihan... set untuk 4 tau.. makan untuk 3 orang...

nah gambar untuk tatapan.. jangan marah, gambar masa memula macam biasa.... hahaha...




Time nak snap ni lah, asap berkepul-kepul naik.. argh!! kemain jeles dia ngan kitorang kan... huh! 



Time raya cina ni lah naik jerawat seketoi tepi my sexy lips.. ahaks ~ nak kata makan limau banyak, idak lah pulak... adeh ~~~

Memang malam tu full of house.. sampai kena amek nombor untuk makan.. alhamdulillah ~ adik punya treat tak pernah mengecewakan.. thank you Dikdik.. semoga Allah memurahkan rezeki yu selalu... simpan duit sama.. jangan dok boroihh sangat naa... ~



By the way, kagum dengan kecantikkan hiasan yang telah dibuat di Queensbay.. macam kota China lah pulak.. terasa teringin nak naik.. kalau aku kecik, terus sahaja aku panjat kota itu.. ala2 zaman dinasti Ming.. haha..


You Might Also Like

5 comments

  1. Assalam siti,
    laaaaaaaaaa
    eh akak konpius kat 1st avenue pun ada seoul garden
    napa patah balik mai qb???
    he3

    ReplyDelete
  2. hehehe kat qb ada seoul garden ke ? CT kalo malas makan sg kat otocity saje.. dekat ngan rumah.. tapi kalo sorang tak pilah.. jom bebila Zaf kita pi lepak otocity ehehe..

    ReplyDelete
  3. Omeynye dieeee...
    Flawless gitu...buat i jellybeans. Hehe..
    Haaaahhh...nyah kau jerawat [okey akak dah jampikan ye:) ]

    ReplyDelete
  4. x nampak jerawat yg ciput tu sbb kulit yg sgt flawless

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored