A walk to remember..!!!

9:00 AM

Assalamualaikum.... "tolong baca dengan nada menyanyi sikit boleh..??"

Ni stok cerita basi jugak ni.. ni cerita masa nak hantaq Dikdik kat rumah sewa dia kat Kg Baru, after course dekat PD.. urrr.. cerita ni berlaku awal tahun hari tu.. bulan January.. ni dah masuk, April dah ni kan..

Eh2.. Hello April.... Helloooo GST.. T_T 


Ini cerita pasal berjalan lah ye.. ibu teringin sangat nak pi Kenanga Mall.. sampai sana Jumaat lagi.. then check in hotel berhampiran Plaza Rakyat.. senang sikit nak balik.. abah balik Jumaat malam tu sebab ada emergency call dari office.. huh! tinggallah 3 beranak ni...

Memula tu pi Kenanga Mall... Cik yang suka sangat pi sini.. Cik cakap syok.. tu yang ibu teruja tu.. bila sampai ja.. adeh ~ mungkin bukan selera kami.. tak best pun.. baik pi Pasar Kemboja.. memang banyak kedai.. banyak pilihan.. shopping dalam aircond.. tapi, ia bukanlah seperti yang ai bayangkan...

Tak banyak pun amek gambaq dalam tu.. sebab tak berapa menarik.. if uolls suka tempat yang selesa untuk shopping, extra size punya baju.. sanalah tempatnya.. bukan extra size pun banyak jugak... arhh!! it;s just seems not my place.. lebih kurang macam GM Klang.. tapi, ai suka GM lagi.. ^_^


 As soon as masuk pintu.. shedapnye aircond ~~~




Sekitar kat dalam tu.... ni sahaja koleksi gambaq yang ai ado...

Lepas tu singgah SOGO.... Jalan TAR.. masa tu SOGO memang ramai.. nak rayo Cino kan.. mak ei... orang dah macam lemon... diskaun dimano2.. dapeklah den rembat sebuah beg.. haha..


Kat SOGO pun sekepin ja gambaq.. sibuk shopping.. heee

Dari Jalan TAR, ke Jalan Masjid India... haih... orang punya ramai... kat Jalan Masjid India, dapat rembat telekung sorang sehelai dengan ibu.. nasib baik adik tak buat pasai jari tu.. dia ni alah dengan panas sikit.. mulalah nak sakit kepala.. mulalah nak buat mukaa....


Selpiaq dengan adik sebelum memasing bawak haluan sendiri...
Missing u lah dak emok ~

Dah.. tu sahaja nak cerita.. habih dah... jom balik.. sebelum tu belanja gambaq dengan ibu dulu... pagi sebelum memulakan hari ittew...



You Might Also Like

11 comments

  1. Assalam siti,
    waaaaaaaaaa
    sakan sopin he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.. sopin sikit je kak..

      jalan je yang banyakk.. heee

      Delete
  2. Salam jenal..

    Saya sampai skrang pun tak pernah pegi kenanga mall.. sooo kesian

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi.. thank you singgah ~

      salam kenal jugak...

      Delete
  3. Salam jenal..

    Saya sampai skrang pun tak pernah pegi kenanga mall.. sooo kesian

    ReplyDelete
  4. Wah pantang nampak tempat best tambah2 baju banyak hahaa

    ReplyDelete
  5. 2 kali pergi sini, 2 kali jugaklah rambang mata.. haha ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. banyak sangat pilihan

      tunjuk dan hulur duit je... heee

      Delete
  6. lamanyaaa tak shopping kat kl.. terperuk kat penang ni.. kalo p mall pun p makan ahaha..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored