Cuti Sudah Tamat ~

12:51 PM

Assalamualaikum...

Tik tok tik tok... capatnya masa berlalu.. syok la hampa yang tengah bercuti lagi hari ni.. aku "dipaksa" bekerja... company tak iktiraf cuti ini.. huwargh ~

Mood kerja, ke laut.. dengan lambatnya.. argh!! tak kisah pasal lambat tu since rules kat sini tak berapa nak ketat pasal timing... tapi...!!! ngantuk wh hari ni.. berapa kali dah aku tersengguk2... untung weh cuti lagi.. bukannya ngantuk sangat pun.. cumanya, mood ja yang tak dak.. bila bosan, macam tu lah.. nak2, ramai pulak yang cuti hari ni...

Sabar je la ea orang2 yang senasib denganku.. ada ka yang senasib tu...?? oh..!! Dikdik dah nak balik dah petang ni.. haih! baru ja balik, dah nak balik pulak.. see you in two weeks... ^_^


You Might Also Like

6 comments

  1. Selamat menyambung cuti, Firah :)

    ReplyDelete
  2. Eh,..maksud akak selamat menyambung kerja hihihi
    akak ni nama je cuti, kerja berlonggok nak disiapkan :)

    ReplyDelete
  3. Kak Farrah .:. hahaha.. comel typo itu.. ngeee

    Parihh .:. wahh ~~~~ seronoknya... rindu time belajo.. banyak cuti...

    ReplyDelete
  4. Assalam siti,
    akak pun patutnya koje jugaks
    cuti tu pun tak diiktiraf :P
    tapi akak mc :P

    ReplyDelete
  5. alamak kena keroje ke.. sabar eh..
    cuti bebila jom kita lepak sama hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored