Alhamdulillah ~ Rezeki Ramadhan...

12:18 PM


Hooreayyyy !!!

Dah lama sebenarnya nak try supplement Shaklle ni.. cumanya perasaan takut mengatasi keberanian.. kenapa..? meh baca sini...

So bila ada peluang macam ni, teringinlah jugak nak cuba nasib.. mana tahu dari sini boleh tahu sesuai ke tak kan.. kalau sesuai, alhamdulillah.. boleh terus consume.. kalau tak, nanges lelaju sambil berlari-lari anak.. heee...

Anyway, nak say thank you so much to Kak Murni Alysa sebab bagi iolls merasa peluang ini.. muah ciked.. hehe.. alhamdulillah.. sapa lagi yang join and nak tengok senarai pemenang tu, boleh lah klik sini...

You Might Also Like

4 comments

  1. Assalam siti,
    tahniah3
    rezeki ramadhan :)

    ReplyDelete
  2. Kak Sha .:. wasalam.. thank you kak ~~~ ^_^

    ReplyDelete
  3. wah bestnya! kita join gak tapi xde rezeki. hehe. tahniah!

    ReplyDelete
  4. Amy .: tak pe.. esok ade lagi... ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored