#Cabaran20Hari - Resepi Hidangan Sahur Paling Ringkas (Day 3)

1:30 PM


Assalamualaikum...

Day 12 Ramadhan..

Sambung lagi menyahut #Cabaran20Hari dengan topiknya Resepi Hidangan Sahur Paling Ringkas.. atenye, entri Day 2 kan iolls dah cakap yang iolls ni jarang nau bangun sahur.. unless for air kosong.. makanya, dengan ini entri kali ni mesti hambar gila.. sebab tak dak resepi nak share dengan hampa...

Tapi, bagi iolls, nasi putih, telur goreng dengan kicap pun sudah memadai... mabeles ~ alah.. jangan cakap hampa tak tau nak goreng teloq naa.. boh penampaq sedaiih satgi kot.. heeee!! tu je lah.. tak pun sahur Koko Crunch dengan susu.. pun sodap jugak.. kira dengan perut yang tak memilih sangat ni kan.. apa pun sodap ~~ mih mih mih... 

You Might Also Like

5 comments

  1. Tak pernah sahur dgn cereal lg.. Boleh try gak nie..sbb tekak dh tak lalu nak masuk nasi dh pagi2...huhuhu #bloggerutara

    ReplyDelete
  2. paling teruk pun makan dgn roti saja.. 6 keping baru cukup. hadoii

    ReplyDelete
  3. Sha dulu air kosong pun jadi.. hehehe.. kdg2 tu siap minum dulu sblm tido takut terlajak.. hehehe..
    Tapi betul lah yg paling best tetap nasi+telur mata+kicap..

    ReplyDelete
  4. Assalam siti,
    ni akak dalam minggu ni kerap masak nsi goreng
    ater hubby dah tak lalu nasi puteh utk sahur
    memacam jenih nasik goreng yang kurejam dah ni haaaaaaaaaaaa

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak makan koko crunch...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored