Juadah raya 2015

1:14 PM


Dup dap dup dap..

Tik tok tik tok....

Pin pon pin pon.... heeee

Dah dok pikiaq ni berapa hari dah...tapi tak berapa nak dapat jawapan sangat.. jadi, dengan ini iolls mengisytiharkan yang iolls mengharapkan bantuan sedara sedari untuk membantu... harapnya sudi lah ye...

Tahun ni, nak buat biskut apa ya...??? hehe.. baru ada dua dalam list.. Feymes Amos and Nutella... yang lain, tak dak idea lagi..cadangnya nak buat 5 or 6 jenis.. sedar tak sedar, ada lagi 2 minggu ja untuk iolls settle kan mission ni... iolls dah la buat biskut rayo ni time malam ja.. sebab tak tahan daulat kalau buat time siang hari.. dengan panas, dengan bau butter.. arghhh!! tak mau!! lepas tu, nak kena tunggu cuti pulak.. minggu ni dah la iolls kerja 5 hari.. masa dah kurang dah disitu.. dengan kaki and tangan lagi sepasang tak balik lagi... sero nak nangis.. sob sob...

Jadi, kalau uolls boleh tolong bagi idea, dah kira cukup baik.. kalau ada resepi yang mudah dan ringkas, tapi sedap, lagi daebak!! hehe.. meh meh share idea.. 

You Might Also Like

6 comments

  1. iols dah wat 2 biskut dah..almond ngan sarang semut
    iols buat time weekend je..malam2 pas anak2 tido..pojek sorg2 kat dapur huhu
    gigih uols kan nak raya punya pasal..

    salam kenal dr el geng utara mali talak sombong hehe

    ReplyDelete
  2. ala tak dak idea la dear.. sebab Farah pun beli biskut raya order2 jer.. huhuhu., memang tak sempat nak buat sendiri kot..

    ReplyDelete
  3. Assalam siti,
    ghajiiiinnnnnnnnnn anak dara sorang ni
    mak dara macam besa kueh raya versi tunjuk2 sajork :P

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  4. Ala..Sha pun x smpt lg nk wat projek biskut raya nie..

    ReplyDelete
  5. Biskut lidah pelangi senang gak resepinya...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored