Nervous..???

10:15 AM

Assalamualaikum...
It's Friday again.. Alhamdulillah ~~~ day 9 Ramadhan went well eventhough ada rompong-rompong.. huh!

Uolls nervous tak kalau baru nak jumpa seseorang..?? uolls letak expectations tak terhadap seseorang tu..?? and kalau expectations tu tak macam yang uolls nak, macam mana..?? kekok tak..?? 




Thank you Google ~

Ehh.. ni bukan cerita blind date ya.. close case yang tu.. ni haaaa... pasal nak bukak pose sesame blogger utara ahad ni... haih.. rasa excited.. tapi, nervous dia tak kurang jugak.. selama ni ngadap di alam maya jaa.. ini kali bebetul nak jumpa depan mata.. iolls dah la baru nak merangkak-rangkak.. adehh ~~ malu lah nanti kalau depa sembang-sembang, tapi iolls tak reti menyampuk...

Sapa lagi blogger utara.. jom join.. meramaikan lagi suasana.. boleh kongsi-kongsi ilmu.... #bloggerutara

You Might Also Like

14 comments

  1. salam singgah dari #bloggerutara he he see u on sunday in shaa Allah

    ReplyDelete
  2. Salam singgah...
    Selamat berbuka pose reramey ye..
    Kita x dapat joint.. jauh sgt..
    #bloggerutara

    ReplyDelete
  3. Kak Siti .:. Hye ~~~ in sha allah ~~ ahad ni.. mu tunggu aku datang.. haha

    Kak Shida .:. Tak pe.. nanti kite plan lagi.. lokasi berubah...

    ReplyDelete
  4. wah, kirim salam blogger-blogger utara na..jangan nervous, just be yourself ;)

    ReplyDelete
  5. Assalam siti,
    jangan lopa buat yang uols nak buat masa jumpa nanti tau3
    akak rela
    heeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  6. Bestnye dapat join iftar tu...Rugi Zumal tak dapat join...

    ReplyDelete
  7. siapa blogger utara tu..kongsi lah nanti

    ReplyDelete
  8. hehehehe.. i is tak zabar.. tapi i is neves too..
    macam mana tu Zaf ? ahaha..

    ReplyDelete
  9. mula neves jugak.. bila dah jumpa ok jer..

    ReplyDelete
  10. Tapi tak sempat nk kongsi ilmu semua khusyuk makan hahaha next time insya Allah #bloggerutara

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored