Movie Review .:. Insidious 3

9:52 PM

Assalamualaikum... End of week... Tomorrow is a new week.. New day.. New mood.. Hopefully a good start..
Berkesempatan untuk menonton Insidious 3.. Rindu zaman tengok wayang dengan dak-dak rumah/ coursemate... Sapa lagi kalau bukan Nik, Syela, Ain, Izan, Muni, Faezah and sometimes Nad.. Insidious 2 dulu tengok dengan derang lah.. Mishh u gurls ~~
Harghhh... Insidious 3, boleh bagi 5 bintang... Best sangat.. Cerita senang paham.. Tak dak lah part blur-blur... Part terkejut dia pun unexpected.. Ada lah beberapa kali iolls terlepas part terkejut sebab tengah sibuk mencari popcorn yang jatuh.. Hehe..
Perempuan yang gaun hitam tu ada lagi.. Ingat lagi tak..??? Tak ingat...??? Tengok balik lah cerita Insidious 2... Still ketengahkan cerita kekeluargaan... Recommended to watch.. Tak rugi oh bayau...
Tak nak cerita lah jalan cerita dia kan.. Tak syok lah kan... So, kalau nak tahu, pi tengok lekaihh....

You Might Also Like

4 comments

  1. huhuhu.. cite favourite ira.. nak tengok !!! tapi tunggu download je.. malas nak gi wayang... hehehe.. mesti seram kan..

    singgah sini & join tau :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  2. lamanya sibuk mencari popcorn jatuh sampai terlepas part terkejut hahahah..ke buat2 cari popcorn utk elak part tu :-)

    ReplyDelete
  3. NS .:. hehehe.... seram.. memang best..

    Sis JM .:. tak lah.. tak buat2 bagi jatuh pun... tengah sibuk cari tu, dengar orang cam terkejut.. angkat kepala, dah habis.. huhu.. terlepas ~~~ popcorn sabotaj kite sis...

    ReplyDelete
  4. Assalam siti,
    aka pun ghiiiiiiiiindduuuuuuuuuu nak nonton wayang
    dah bertahun ku tinggalkan sob3

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored