Sembang gegurl .:. Dettol Cucumber

10:58 PM


Assalamualaikum...

Selamat malam uolls... selamat bekerja esok ~~

Uolls pakai shower cream apa sekarang..? or maybe soap...?? bukan apa.. hari ni nak review pasal Dettol Cucumber.. uolls dah pernah try..?? dah..?? good... ape..?? belum..?? tak pe... esok boleh dapatkan di pasaraya nearby..

Iolls suka Dettol Cucumber ni.. bau dia fresh sangat.. dulu, sebelum beli, if pi shopping mesti singgah dekat tempat sabun.. then, cari sabun dettol ni semata-mata untuk dapatkan bau dia yang refreshing.. hehe.. sekarang, dah beli and dah pakai.. jadi, selalulah bau nya.. kalau boleh nak mandi dengan sabun ni tanpa henti.. okeh! hover pulak iolls ni kan...



 

Credit to Google

Bau dia, memang tidak dapat disangkalkan lagi lah kan.. wangi nya... urm ~~ ada bau seakan-akan Dettol Almond.. pernah pakai Dettol Almond tak..?? yang tu pun iolls suka bau dia.. bau dia tahan lama pulak tu... haih ~~ geram geram geram....

Apa kelebihan timun ni..?? timun dapat menghidrasikan badan.. iye.. iolls tak tipu.. tapi, ini secara luaran je lah ea.. kalau dalaman, kena makan timun lah.. jangan makan body wash ni pulak.. satgi ada pulak bunyi ambulans.. pastu, mulalah nak saman iolls kan.. tidakkkkk!!! iolls tak terlibat naa...

Selain itu, timun jugak dapat memberikan mineral serta vitamin kepada kulit.. teruja tak nak kulit sihat..?? haruslah kan... disampaing Dettol yang diketahui umum sebagai salah satu sabun untuk mencegah bakteria, dengan adanya bantuan timun, pelbagai manfaat yang kita dapat in one bottle... so, hampa tunggu apa lagi... try this out...



You Might Also Like

8 comments

  1. Aritu akak gi shopping ada jumpa. Tapi pandang sebelah mata je sebab tak yakin dgn cucumber hehehe
    Lepas ni bolehlah cuba, Firah kata best!

    ReplyDelete
  2. Hehe.. lepas ni akak kena yakin dengan cucumber ye..

    it won't let you down ~~

    ReplyDelete
  3. hahahaha... akak.. akak.... gelak Firah sensorang..

    ReplyDelete
  4. Assalam siti,
    he3
    kang takuit orang bau ghaser nak ngap pulop
    jenoh larriiikkk he3

    ReplyDelete
  5. wooooohoi best ke ? dulu je time duduk hostel pakai dettol..
    sebab duduk hostel konon nak free from bacteria hahaha..

    ReplyDelete
  6. wooooohoi best ke ? dulu je time duduk hostel pakai dettol..
    sebab duduk hostel konon nak free from bacteria hahaha..

    ReplyDelete
  7. Ekin pakai yg warna biru.. Boleh nanti nk try yg timun pulak

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored