Tyrese Gibson dan hidayahNya

11:00 PM


Assalamualaikum...

Ahad malam, ibu tunjuk satu video from FB.. since iolls ni tak aktif FB, kira macam tak berdunia sangatlah ye... hehe..

Video tu tentang pelakon Fast Furios, Tyrese Gibson, kehidupannya selepas memeluk agama Islam.. dia cakap, *dia siap text iolls.. haha.. * dia rasa tenang bila stay dekat Abu Dhabi as compared bila dia stay dekat US...




Kiri sekali tu ye orangnye... Credit to Google ~


Alhamdulillah ~ Allah bukakkan satu lagi pintu hati hambaNya.. mana tahu, dengan tersebarnya video ini, kemungkinan peminatnya yang belum memeluk agama Islam juga akan terbuka.. mula-mula, memang niat dia lainkan.. tapi, in sha allah.. Dia akan permudahkan.. 

Ehh.. tapi, iolls tak perasan pulak nama Islam dia ape.. tapi, kalau tak tukar pun bolehkan.. ^_^

You Might Also Like

7 comments

  1. Kan . bertambah lagi saudara kita. :) Alhamdulillah dia dah dapat hidayahNya :)

    btw jalan2 smbil tekan2 nuff :)

    ReplyDelete
  2. Triple A .:. thank you sudi berkunjung.. hehehe..

    HS .:. ^_^

    ReplyDelete
  3. Assalam siti,
    ahkak ada baca satu blog hiburan kata dia tak ngaku pelok islam pulop :(

    ReplyDelete
  4. tapi ada yang kata dia x masuk islam.. xtau mana betoi..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah kalau betul dia masuk islam. Kalau bukan sebaliknya doa2 kan la suatu hari terbuka la hati dia...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored