#Cabaran20Hari - Lagu Raya Pilihan (Day 11)

6:00 AM



Assalamualaikum....

Haaaa.. lama dah sebenaqnya dok tunggu tajuk ni dalam #Cabaran20Hari.. kalau boleh nak skip tajuk-tajuk #Cabaran20Hari sebelum ni semata-mata nak jawab hat ni dulu.. keloloh an ~~ haihhh...

Cerita bab lagu ni, memang tak payah sebut lah.. lagu raya lama, memang semua aku sukaaaa.. lagu sekarang ni ja, yang kureng sikit.. ai jiwa lama uolls... bab lagu raya je lah ea.. hehe...

Antaranya ialah ini, lagu raya peberet.. klik lah lepas tu play sampai muntah.. kalau tak muntah boleh sambung lagi play... 

Lagu CTDK, P.Ramlee, Sanisah Huri, Saloma, K.Pah.. banyak lah... jenuh taip dengan typo lagi.. klik je lah link tu.. yang kat opis tu make sure hampa punya volume perlahan ye.. satgi ada jugak yang dapat duit raya awai.. hehe....

You Might Also Like

15 comments

  1. Sama lagu lama gak melekat di hati ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan....

      Memang tunggu lagu tu jaa...

      Delete
    2. Yup harap lagu lama takkan luput

      Delete
  2. banyaknya lagu raya dia. satu jela hehehe

    dengar lagu raya sambil makan kuih raya memang best kan.

    raya ni ada rumah tak nak pusing-pusing dengan cik puteri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..

      Nak berlaku adil sebab tak tau nak pilih yang mana...

      Meh la.. pintu dok bukak dah tu...

      Delete
  3. yui suka lagu raya lama2.. mcm zaman uji rashid.. p ramlee =)

    ReplyDelete
  4. lebih suka lagu raya lama. lagu raya sekarang alahaiiiiii

    ReplyDelete
  5. He he cer nyanyi lagu raya saloma satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. malu lah kite...

      suara tak macam saloma..

      macam CTDK ja.. haha

      Delete
  6. Yeah!!!Kita geng..
    Lagu lama tetap dihati..

    ReplyDelete
  7. Assalam zaf,
    tak guna klik
    pc office takdak sound
    sob3

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored