#Cabaran20Hari - Tetamu Raya Paling di Tunggu-tunggu (Day 10)

6:55 AM



Assalamualaikum...

Selamat pagi ! Selamat sejahtera !

Amboi tajuk #Cabaran20Hari hari ni... eceh ! tak tahan kite... selalu kalau tajuk macam tu mesti terpikir kan someone special kan..?? eleh.. jangan nak nipu.. tak baik tau... ehh... kenapa senyum sensorang tu...

To me, sepanjang dah suku abad berapa tahun hidup ni, tak dak pun nak tunggu sesiapa datang rumah.. adik beradik je lah kan.. tak pun kawan-kawan.. tak dak lah beria nak tunggu sampai tak leh tidoq malam.. dah depa kata nak mai, prepare macam tu lah..

Apa..?? boipreng..?? dedulu abah and ibu garang tau.. tak berani nak suruh deme datang ru,ah.. dengor je lah kekawan cakap boipreng deme datang rumah.. kite..?? tidak sekali.. eik.. zaman sekolah, kite tak dak boipreng pun.. hik hik... kite an baik... hik hik...


Credit to Google

Haaa... gittew ~~~

Happy working... Monday blues is it...??? ^_^

You Might Also Like

10 comments

  1. seronok kalau tetamu datang rumah tak kira siapa pun :)

    ReplyDelete
  2. kalau Kira, mungkin zaman berbunga hati riang tunggu tetamu ni masa zaman bertunang dulu la kot. skang hati berbunga tunggu parents pulak mai rumah kita ;)

    ReplyDelete
  3. Memang syok standby kat umah tunggu tetamu datang beraya :)

    ReplyDelete
  4. Zumal tunggu tetamu yang bagi duit raya banyak jer. Hehe..

    ReplyDelete
  5. hahaha...kita pon xdak boipreng dedulu...ayah maroh

    ReplyDelete
  6. Boipreng kite penah dtg rumah sekali 2 orang. Panas montot kite jadinya

    ReplyDelete
  7. Ekin la zaman masa bertunang tu harap encik tunang mai tapi dia tak balik raya kelantan sedih2 sgt masa tu hahahaha

    ReplyDelete
  8. Assalam zaf,
    bopreng??????????
    sapa3????
    he3

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored