Duit Rayo by Nadiazorkipli_gorgeousboutique

10:26 AM


Alhamdulillah...

Rezeki rayo ni... dapat duit raya daripada Nadiazorkipli_gorgeousboutique.. hehe... terima kasih Nadia...




Nadia ni ada jual serum yang sangat best tau.. aku dah consume tak sampai sekotak, adalah dalam 3 or 4 botol.. memang best sangat.. pores dah semakin mengecil and white head pun makin berkurangan.. hangin ja adik aku consume tanpa memberitahu kat dia.. hehe.. aku dah passing beberapa botol kat dia... tunggu reslt dari dia lak...

Hampa yang nak cantik jugak boleh try serum dari dia.. dia ada pelbagai jenis serum tau.. antaranya, tightening, vitamin c, anti ageing dan banyak lagi lah.. semua ada 10 jenis... aku consume yang tightening tu.. rerajin lah singgah IG dia tu.. kot-kot rezeki hampa pulak tahun depan untuk dapat duit raya..

Ohh.. anyway dah berjaya di credit kan ke dalam akaun bank ku.. hehe... boleh simpan nak beli serum lagi.. mih mih mih...

You Might Also Like

6 comments

  1. Congrats, Firah! Rezeki bulan Syawal :)

    ReplyDelete
  2. sbenarnya CT tak faham la tag pertama terakhir cenggini..
    orang tngh2 mcm mane ? hehehe.. btw tahniah awok =D

    ReplyDelete
  3. bestnya zaf.. hehe. naib baik tahun ni dpt juga duit raya

    ReplyDelete
  4. Assalam zaf,
    oooooooooooooo
    patutla makin glowing uols :P

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored