On duty ~~

1:28 PM


Assalamualaikum...
 
Kembali bersiaran setelah beberapa hari mengelat.. mahap la.. kite baru start kerja.. jadi, mood pemalaih raya tu still ada lagi...
 
Company dah start kerja, Isnin lagi.. tapi, kite sambung sampai hari Selasa... tapi an... hari Isnin and Selasa dah dapat call dari company.. semuanya sebab kerja.. arghh !! nampak nau deme tak sabau tunggu ai masuk opis..
 
Okeh! Rabu masuk opis dengan perasaan teruja sebab tahu kerja memang menimbun.. dengan kertas penuh satu meja.. kiri kanan.. depan.. nasib baik tak extend meja sampai belakang.. kalau tak, sampai ke belakang kerja den.. nahaaiiii ~ letih oiii tengok kerja menimbun.. malam, pengsan awal... heee....
 
Aku rasa macam dah banyak ja yang aku terlepaih ni... okey! nanti aku catch up balik ye.. blogwalking pun banyak dah terlepaih ni.. nanti ai sampai rumah hampa naaa.... dengan entri Muni kawen nya.. dengan entri MCT's bowling day.. iyee!! aku kena rajinkan diri ni untuk siapkan semua itu... ehh.. ada benda nak share jugak.. nanti ye ~~
 
Stay tuned...!!
 
 
Google

You Might Also Like

5 comments

  1. pekerja harapan mmg cmtu kan..kih23..

    ReplyDelete
  2. sm la...senin tu dh col tnya bl nk msuk keja....ewah kita cuti ry kot

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya zaf !! hehee
    nina cuti seminggu pun tak tenang msuk ofis tgk email. mak aii belambak smpai pending kerja

    ReplyDelete
  4. Assalam zaf,
    haaaaaa
    sekapai la kitaaaaaaaaa he3

    ReplyDelete
  5. tak pe slow2.. settle la dulu apa yang patut.. kalau dah boring mai la lepak kat blog 'kakak farah'..muahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored