Selamat Hari Raya dari SNK ~~

11:51 AM


Assalamualaikum...

Sebulan sudah kita berpuasa... maka, hari ini ialah hari kejayaannya.. hari kegembiraan... raya-raya jugak, jangan dilupa pada yang tiada.. eceh... pada yang kurang mampu.. hulurka lah tangan.. ringan kan beban ye.. yang mana mampu je.. takkan nak bantu sampai sendiri tergadai.. ye dok ~~~

Dengan rasa rendah hati, saya Siti Nurzafirah binti Kamaruzaman tuan tanah kedaung aka chipsmore aka mak jemah aka etc ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin.. salah dan silap harap dimaafkan ye... kalau nak datang rumah, give me a call.. as long as I'm at home, the door will always welcome you...



Google

Kepada yang baru first time beraya as husband and wife, amacam raya..?? best...??? semoga berkekalan hendaknya... yang first time jadi and mommy and daddy..?? huru hara tak..?? it's a life... semoga yang baik-baik sahaja untuk kalian..

Hati-hati di jalan raya.. jangan makan banyak sangat (pesanan untuk diri sendiri) .. nanti gaduh la gems.. baju tak muat.. seluar sendat... heh heh... jumpa lagi di lain siaran... ~~~

You Might Also Like

5 comments

  1. Salam Syawal, Firah!
    Have a wonderful riang ria raya!

    ReplyDelete
  2. hehehe nasib nama tu SNK kalo NSK dah jadi nama kedai runcit =P
    jgan marah ye awok.. gurau hehehe..

    selamat hari raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni gurau kenyang ketupat rendang namanya, CT :) dah sampai kedai NSK difikirnya :)

      Delete
  3. Assalam zaf,
    walopun dah terlambat tapi tetap nak wish jugaks
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
    MAAF ZAHIR & BATIN :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored