Mak Cun The Series

3:41 PM

Mak Cun The Series

Mak Cun The Series // Pernah tengok cerita Spain Uolls...??? haaa.. best kan best kan.. kini ada sambungan pulak.. tapi, version the series lah pulak kan.. aku tengok cerita tu banyak kali pun tak bosan.. ibu pun sama... kelakar pulak rasa dengar si ND tu cakap utara..


Google


Malam ni naa.. jangan lupa.. TV3.. jam 9.. kalau terlepas, boleh ulang menonton kat Tonton (online).. haaa... skema tak ayat aku.. heee.... tak sabaq ni tunggu malam... cerita dia ada dua hari seminggu.. iaitu Rabu and Khamis.. malam ye....

Tu ja nak habaq.. bubye ~~

You Might Also Like

21 comments

  1. Replies
    1. Firah suka... kak try lah tengok...

      Delete
    2. terlepas.. hehehe..
      buka2 jer dah habis..

      Delete
  2. Replies
    1. Kan.... suka jugak jalan cerita depa ni.. heee

      Delete
  3. tak pernah tengok lagi siti nurzafirah, In shaa allah malam ni nak cuba melekat kat TV :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi.. malam ni, bola mintak laluan.. kita tunggu esok yaaa.. ^_^

      Delete
  4. Ekin tengok sekali lps tu tak tgk tv

    mak mentua layan cerita lawak dia huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmh...

      nasib baik boleh tengok online.. heee

      Delete
  5. suka sgt tgk...dr ms mak cun p Italy lg suka tgk dh crita ni...best

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama sama...

      ulang bebanyak kali yang dia pi Paris tu... haha

      Delete
  6. husna tengok!! tadi pon ikut.. mmg dr dulu suka tgk lakonan erma dah tu dya ckp kedah plak lg laa best.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kaaannnnn.... adehhh ~~

      rasa tak sabaq ja nak tengok cerita ni....

      Delete
  7. Memang lawak dengar depa cakap loghat utara ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...

      macam jadi... macam tak.. macam over.. semua ada.... heee

      Delete
  8. Kelakar kan citer ni
    CK pun kadang2 layan juga (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..

      memang kelakar... lagu dia pun best.. terkadang meniti jugak kat bibir ni.. heee

      Delete
  9. Assalam zaf,
    laaaaaaaaaaaaaa
    dah lepaih kaaaaaaaaaaa
    alaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. citer nih sambung dari drama raya tahun lepas kan.. ada saja bahan nak sambung citer nih..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored