WORDLESS WEDNESDAY #9

8:00 AM

WORDLESS WEDNESDAY #9

Wordless Wednesday // Assalamualaikum....



Tak cantik kat luaq, tak semestinya tak cantik kat dalam... Cantik kat luaq, tak tentu cantik kat dalam... but, I want to be both in and out cantik... boleh...??? ^_^

You Might Also Like

19 comments

  1. Replies
    1. yang ni memang sedap...serius teringat... huhu

      Delete
  2. molek lah pepagi tgk doyan..dah meleleh ni haaa sape nak bg doyan free kat iols hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. moh kita cari pesta derian.. untung boleh makan free.. heee

      Delete
  3. amboi elok kuningnya..mesti yummy

    ReplyDelete
  4. sallunya cntik dlm otomatik cntik luar walaupun luar tu nmpak sedang2

    GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie
    Nak Sketch Pic free?
    Jom test luck korang kot kot terpilih
    dan berita baiknya, terbuka untuk blogger, faceboker dan instager..
    http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kan... cantik dalam, in sha allah luar jugak akan kelihatan sebegitu...

      In sha allah.. nanti Firah join ye... kat opis ni, Fb kea block plus cari button "+" tak jummpa.. heee

      Delete
  5. akak cerewet sket kalau beli durian yg mahal2 akak suruh diorang buka kat situ terus..sebab dah banyak kali terkena beli mahal2 balik rumah kat tengah2 berulat..diorang buka kat depan ok jer..tapi kalau yg beli selonggok rm10 tu tak laa buka..hihihi..Jadi sebelum beli akak bw tupperware siap2..balik2 boleh boh dlm fridge terus..sejuk2 lg sedap makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. siap bawak tupperware...tupperware ka tipu ware kak..?? haha..

      ye lah.. tapi dah bayau memahal, tak elok, mestilah tak puas hati kan...

      Delete
  6. Sedapppppnya durian! Nyummm nyummmm!

    ReplyDelete
  7. Oh tidak! Durian! Amat meminatinya.

    ->http://alongwawaerna.blogspot.com
    ->Jemput ke segmen Erna- http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

    ReplyDelete
  8. Assalam zaf,
    fayyadh kalo opah dia bukak jer buah durian kat bilik blakang
    dia yang kat ruang tamu idung dah merenyut
    teruih terpa kat depan pintu bilik
    "Opah bau apa ni???? masin la bau dia"
    he3
    punggaaaaahhhhhh

    ReplyDelete
  9. x cantik kat luar cantik kat lagi mmg baik...tapi kalau cantik luar dan dalam itu bonus...jgn luar x cantik dalam pun x cantik tiada harga

    ReplyDelete
  10. jom tahun depan kita plan pi serbu dusun durian balik pulau.. lagi best tau..=D

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored