COOL GHOST MUSEUM PENANG .:. Dare to be there...????

7:45 PM

COOL GHOST MUSEUM PENANG .:. Dare to be there...????


COOL GHOST MUSEUM PENANG .:. Dare to be there...???? // Assalamualaikum.... haaa.. sapa berani..?? sapa berani2 takut..? sapa takut2 berani..?? sapa acah2 berani...? banyak nau soalan.. *lempang sedaih satgi...*

Eh.. kalau hampa rasa, hampa ni berani. jom la join geng #bloggerutara esok untuk ke Cool Ghost Musuem, Penang... alah ~~ tak pa aih.. reramai apa.. kalau takut, peluk orang depan ye.. aipp.. tak mo2.. kalau laki, peluk lakilah.. *mau ka..?* kalau perempuan, bolehlah peluk perempuan... kalau bawak muhrim, boleh peluk dia.. hik2.. *gataiii..*

Cool Ghost Musuem ni, dibuka dari hari Isnin hinggalah ke hari Jumaat.. dari jam 10am sampai jam 7pm untuk hari Sabtu, manakala bagi hari Ahad dan cuti umum pulak, dari jam 10am sampai jam 9pm.. uish.. lewatnya tutup.. dah kata museum hantu.. kalau bukak siang ja, tak best pulak kan... hek2




Ada rupa menakutkan ke..?? heee.. dah kata Cool Ghost Musuem.. mesti takut2 comel.. kalau macam aku, jadilah berani2 comel.. heee... *muka dongak langit* cehhh! harga dia..? tak mahal pun... tak percaya..? ni haaa.. tengok bawah ni...





Nak ceritanya, aku ni tak pernah pi rumah hantu masa kat pesta dulu.. abah tak bagi.. dia kata, kat dalam tu banyak lelaki suka amek kesempatan.. ai is anak yang mematuh arahan.. makanya, tak pernah masuk.. cuma sekai ja time sekolah2 dulu.. masa hari kantin rasanya.. tu pun, hantu baru lepas lunch time.. tak takut pun.. huhu... siap kena merangkak bagai.. tapi, yang ini, tak tau lah lagi macam mana gayanya...

Jom la join sekali.. barulah tahu, macam mana gayanya.. ehh.. tak paaa.. ramai...!! jommm!! nah.. siap bagi map untuk memudahkan perjalanan hampa..... ^_^

h

You Might Also Like

8 comments

  1. selamat bergembira sambil ketakutan siti haha :)

    ReplyDelete
  2. Errr..ada juga muzium hantu ek..Kak wana x brani la masuk..nanti x bleh tdur plak..huhu

    ReplyDelete
  3. jom lekaih..depa duk tgk kita tu

    ReplyDelete
  4. ishh...nama museum pun dh seram...x berani lah nak masuk

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored