TEMPAT MAKAN BEST.:. Burger Bakar Burn, Dagang Avenue

8:00 AM

TEMPAT MAKAN BEST .:. Burger Bakar Burn, Dagang Avenue


TEMPAT MAKAN BEST .:. Burger Bakar Burn, Dagang Avenue // Assalamualaikum... Hari tu masa pi rumah opah, sempat lah jugak singgah JJCM dekat Dagang Avenue, Taman Dagang.. tak jauh pun dari rumah opah tu...

Ada macam-macam jenis makanan yang dijualkan kat sana.. naik rambang mata ni tengok.. sang perut apatah lagi... pusing punya pusing, decided untuk makan Burger Bakar Burn since menu dia sangat menggayat mata...

Maka, pesanlah burger daging special.. harganya RM 13.50... tunggu pun tidak lah lama mana.. sekali sampai, mak aiii.... besaq nak mampoih... nak masuk mulut pun tak muat tau... ibu suruh dia pi potong, tapi aku rasa tak best pulak kalau makan burger yang telah dipotong...

Rupa bukan sekadar rasa 

Untuk tidak memotong rasa, aku terpaksalah gigit sikit demi sedikit dari tepi untuk mengecilkan saiz burger tu.. ehh ehh.. berlari-lari pulak isi dalamnya... memamng banyak pun isi yang diletakkan.. mana dengan patty lagi, dengan hirisan daging lagi, cheese lagi.. memang paus lah makan atenye.. memang kenyang tersandaq malam tu...

Adik pun order yang sama jugak tapi dia punya ayam version... ibu dan abah pesan nasi goreng special... pinggan dia punya lah besaq.. nasi pun sebesaq pinggan... memang makan tak hengatlah kan.. nasi goreng special tu, siap ada ketam separuh... maaf lah tiada gambar sebab masa tu tangan aku dah comot dengan sos by Burger Abang Burn... nasi deme pun sedap jugak walaupun harganya belasan ringgit.. berbaloi lah dengan isi dalam pinggannya..

So, lepas ni bolehlah letakkan Dagang Avenue sebagai salah satu tempat untuk JJCM ye.. walaupun jauh sikit, tapi berbaloi.. alang-alang hampa dah ada kat sana, silalah panjangkan kaki... tapi, kalau tak dak urusan dan semata nak kesana sebab makan, rasa tak berbaloi jugak.. tapi, kalau hampa memang jenis kaki makan, jenis tak kisah jalan jauh demi sesuap makanan yang sedap, go on.... Dagang Avenue sedang menanti kan kamu...

Alamat .:. Jalan Dagang B/3a, Taman Dagang, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

You Might Also Like

10 comments

  1. Wow..sedapnya Mkn burger..Lma x Mkn ni..Adeh lpar kak wana tengok pagi2 ni

    ReplyDelete
  2. Assalam zaf,
    aduuuiiilaaaaaaaaa
    boleh tolong jangan cerita bab cheese naaaaa :P

    ReplyDelete
  3. Dagang Avenue kat mana dik siti....letak alamat sekali nak pi cari ni....amboiii makan saja

    ReplyDelete
  4. kt mn tu?mn tau kot2 tsesat p situ

    ReplyDelete
  5. pergh.. ni kalo ngap sekali semua.. mak mertua nampak..
    kensel jadi menantu ahahaha.. tapi xpa.. kita ajak mak mertua makan skali =P

    ReplyDelete
  6. ambekk besaq nak mampoih.. hahaha hsna dh pnah mkn burger bakaq, ambek yg special last2 tak bleh habis buat rugi jaa.. kekdahnya besaq nak matiiii..;D

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored