HERE'S YOUR FINAL CALL!!

10:00 AM

HERE'S YOUR FINAL CALL!!


HERE'S YOUR FINAL CALL!! // Assalamualaikum. Holla ~ Malas nak melambatkan cerita... cepat ! cepat ! AirAsia tengah adakan promosi sekarang... last calll baq hang.. ! tunggu apa lagi.. ? kalau ada point, lagi syiokk ! boleh redeem... !

Promosi sampai 11-October -2015 sahaja tau ! canggak apa lagi.. ?? klik link kat bawah tu untuk book ye ~

Nah ! klik sini ...

Final Call

Jangan dok pikiaq lama-lama aihhh !

You Might Also Like

18 comments

  1. akak dah booking..tp bkn waktu promo ni..travel period pon lmbat lg..nak amik promosi ni xdok pitis (duit) dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. kisah sendu akak itew..

      tak pelah.. adalah rezeki tu nanti..

      Delete
  2. Replies
    1. ehehehe.. kite tak book pun...

      nak tunggu kat rumah je... haha

      Delete
  3. wow ada promosi eh. menarik!!! omg!

    ReplyDelete
  4. Untunglah x takut naik kapal terbang.. Akak nie fobia gila ngn kapal terbang n kapal laut.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. fobia..? kenapa fobia tu?

      mesti ada kisah kan...

      Delete
  5. nak gi mana tuuuuu? Nak ikut boleh?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ~ jadi partner macam SYM tu.. partner blind.. kih2

      Delete
  6. ehehehe pegi mana tu Miamor.. ngeh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pergi mana pun CT... tunggu CT lah... ^_^

      Delete
  7. Hmm.. Lepas habis belajar dulu la.. Time ni jalan2 dalam negeri dulu, esok2 boleh jadi tour guide, hehe..

    ReplyDelete
  8. alamak...dah lambat la ni..heheheh..next time la KG rancang nak travel

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored