MOOD .:. KE LAUT ~~

10:17 PM

MOOD .:. KE LAUT ~~


MOOD .:. KE LAUT ~~ // Assalamualaikum. Holla ~ Minggu ni entri fresh sebab tak sempat nak mengarang secara pukal. Bukan undian sahaja secara pukal, entri pun boleh berpukal-pukal tau. Memang nak sangat "naik" kan entri-entri baru ni. Tapi, hari malam ni mood sangatlah ke laut. Maaflah tuan punya badan sebab hari ni ada tunjuk protes sikit.

Kalau ke laut, betulkan best. Nak-nak malam macam ni. Dapat menghirup udara pantai. Kena embun malam. Angin jantan. Eh ye ke ! Ntah ! Kalau dapat ke sini argh ! Bestnya. Sudahlah stress dengan apa adanya.

Credit



Tanamkanlah sifat sabar bebanyak dalam diri ni.Tak boleh ke laut, ke bulan je lah. Jom !

You Might Also Like

3 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored