THANK YOU. XIE XIE. SYUKRAN.

10:15 AM

THANK YOU. XIE XIE. SYUKRAN.


THANK YOU. XIE XIE. SYUKRAN. // *Fresh entry* Assalamualaikum. Holla ~ Alhamdulillah. Diberi nikmat lagi setahun untuk hidup, untuk bernafas, untuk berbakti, untuk bekerja, untuk beramal. *err... macam jenuh ja nak senaraikan semua..*


Thank you for your kind wishes and doa. Thank you geng #bu, dihujani dengan wishes yang berderet-deret, thank you Bonda & Mami2 Insyirah, thank you wishes from FB though I'm a chipsmore there, you guys still left wishes and doa. Thank you untuk semua lah. Doa is the greatest present for me. Tak dak tiup2 lilin pun. Tak dak makan best2 pun. On diet, mana boleh buat macam tu kan. *ayat sedapkan hati sendiri* 


Semoga hari mendatang akan terus membawa warna dalam hidup aku walau ada hitam, masih ada putih. Kan ! Nak yang baik2 sahaja walau tak boleh nak tolak yang tak baik. Maka, kurniakanlah aku dengan kekuatan supaya aku mampu menghadapainya. Aminnn !

Google

Have a great day ahead guys ~ jom.. nak mulakan rutin bila start bercutii...see yaa !

You Might Also Like

6 comments

  1. happy besday.. smoga bahagia dan ceriaslalu
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Dan Entri terbaru di Cantiknya Mereka Menutup Aurat

    ReplyDelete
  2. selamat hari kelahiran. semoga dipanjangkan usia, diberi kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
  3. Happy belated bufday zafirah.. semoga apa yang diusahakan akan tercapai..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored