MENGUNDANG HOII !

2:30 PM

MENGUNDANG HOII !


MENGUNDANG HOII ! // Assalamualaikum,. Holla ~ Baca bebetul ye.. M.E.N.G.U.N.D.A.N.G. bukan M.E.N.G.A.N.D.U.N.G. ye. Teringin nya nak makan burger rockstar ni bila tengokkan gambar burger ni... Haih ! Cepatla Ahad.. boleh makan burger dengan team #bloggerutara #bloggerutaraofficial

burger best, jjcm, sungai ara, penang, rockstarz burger



Teringin jugak? Jom la sesama kite.. Boleh tengok FB and IG Rockstar Burger ni untuk pelbagai menu pilihan...

You Might Also Like

20 comments

  1. alamak salah timing tgkk... wahhh nak jugakkk...T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. sama.. selalu tersalah timing bila tengok bab makan.. adeh !

      Delete
  2. dekat je dengan rumah.. tapi x pernah try lagi.. hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu kami review na.. sedap ! boleh serbu.. ngeee

      Delete
  3. Ok.. ini boleh menyebabkan air liur meleleh..
    Sila makan utk akak ye miamor.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. boleh ! bab makan, tadak hal punya.. ^_^

      Delete
  4. #seeutherebebeh
    #melantaklahsampaiboroi
    #haha

    ReplyDelete
  5. lain ye Zaf mengundang dengan mengandung hihi...cayaq aii tengok burger tuuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh2.. tu lah !

      satgi baca lelaju, tersalah pulak.. hati poun dok cayaq dah ni.. ngeee

      Delete
  6. ni yg mengundnag kegemukan melampau ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. *larik*

      Lepas tu gaduh gems kan ! bila nak kuruih.. sendiri yang mengundang...

      Delete
  7. hmmmm....
    mancaaappp ni kalau makan 5 pasti kenyang :)

    ReplyDelete
  8. Perghhhhh! Tengok pon tahu sodapnya...

    ReplyDelete
  9. tinggi giler burger tuuh.,

    mengandung anak saper letteww., ;p

    ReplyDelete
  10. Ohhhh, ini sungguh2 mengundang! Laparrrrrr!

    ReplyDelete
  11. tak dapat join korang sobbbsss tapi pernah ulang makan dua kali sebab sedappppp. tapi paling suka kari!!!

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored