MOVIE REVIEW .:. GOOSEBUMPS

8:19 AM

MOVIE REVIEW .:. GOOSEBUMPS


MOVIE REVIEW .:. GOOSEBUMPS // Assalamualaikum. Holla ~ Ni pun entri telur masin jugak ye. Harap maaf kerana banyak entri telur masin. Ngeh2. Janganlah serik nak baca ye. 

Kali ni, movie time Goosebumps, with Kak Aida. After done our jumping session at Jump Street, Trampoline Park, next, head to Queensbay Mall. Decided to watch Goosebumps, since I am using birthday coupon by GSC. So, movies are limited. If available pun, showtime dia petang bebeno. Malas nak tunggu since ada plan lain after that. *sebenarnya* 


Synopsis for this movie kinda like this .:. 

Upset about moving from the big city to a small town, young Zach Cooper finds a silver lining when he meets his beautiful neighbor Hannah. The teen is surprised to learn that Hannah's mysterious father is R.L. Stine, the famous author of the best-selling "Goosebumps" series. When Zach accidentally unleashes the monsters from the fantastic tales, it's up to Stine, his daughter and Cooper to return the beasts back to the books where they belong.


Are Zach able to return the beasts back to the books? Are they save? Did they know who is Hannah's father ? And who is Hannah actually ?

Find it by your own selve by watching Goosebumps. 


Unexpected movie. For me, at first rasa macam Goosebumps ni boring ! but then, during the showtime, rasa macam a slap in the face. Yeah ! Goosebumps was a quite interesting movie. Ada adventure. Of course, love sikit. That's why people always said, don't judge a book by it's cover. Kan ! Please lah Cik Siti Nurzafirah. Yang lain, yang belum tengok movie Goosebumps ni lagi, silakan ! Tak tipu arh ! tak bosan !

Ohh ! Pasal Jump Street, trampoline Park tu, nanti aku cerita naa.. Entri lain.. entri telur masin jugak.. Ngeee

You Might Also Like

20 comments

  1. aku pun malah belum tengok ni movie. nanti saya download dulu :)

    ReplyDelete
  2. Zaf dah p lompat2 kat jumps street tu kaa..x aci : )

    ReplyDelete
  3. ya ka zaf.. sekarang tak berapa rasa nak tengok wayang sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paham situation kak ~ All the best kak...

      Delete
  4. ada love sikit tuu ade kissing2 takk., ammvoiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. rahsia ~

      nak tau, kena tengok sendiri.

      Delete
  5. apa nie zaf lagi awal pi lompat dulu nie..huhuhu.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. masa tu tak tau lagi #bu nak pi sana...

      Delete
  6. Dulu masa kecik2 suka baca citer2 R.L.Stine nih :)

    ReplyDelete
  7. lama tak tengok movie ni.. last pegi tengok dengan awok lew =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan masa tu kita ada tertengok poster ni... ni lah sambungannya.. heee

      Delete
  8. nanti nak suruh tok laki donlod lah

    ReplyDelete
  9. kak ekin lama gak tak tengok wayang ni

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored