WORDLESS WEDNESDAY #18

7:54 AM

WORDLESS WEDNESDAY #18


WORDLESS WEDNESDAY // Assalamualiakum. Holla ~ Bayan Lepas disirami air mata hujan. Lebatnya la haiii...


Credit



Let's make our personality beautiful. Let's start our day with bismillah.. Semoga dimudahkan urusan untuk hari ini. Aaaminnn ~~

You Might Also Like

36 comments

  1. kalo semua org nak yg chantek jelita beautiful jeer, abes yg x chantek x jelita x beautiful saper yg nak uoools., huhu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah nak yang cantik.. cantik hati.. hat tu yang penting.. heee

      Delete
  2. Bismillah.. Semoga dipermudahkan urusan kita semua. Aaaminnn

    ReplyDelete
  3. betul la tu Firah..Dah rabu ye? Cepat betul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acikkkk !!!!! lama nau hilang... rindu tahu dakkk ?

      Delete
  4. Datang tinggal jejak Rabu kat sini. Haiiiiiiii, Firah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jejaaak je ke ? jeeejak je ?? hehe..

      Delete
    2. hai kak farrah.. sabtu baru firah reply.. teruk... isk2

      Delete
  5. tapi kan awok.. orang pandang beauty dulu skrang ni.. sob sob..
    tho laaa kata idok.. itew tak berapa percaya.. haila.. manalah putera raja kuda putih mata biru ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jugak lah awok.. walaupun banyak yang begitu... tapi, ada a part yang tak...

      putera raja kuda putih mata biru ke putera putih mata.. hik2

      Delete
  6. well, personality can also change.. just sayin.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. hopefully to the positive ones not the other side..

      Delete
  7. kecantikan dalaman nyata lebih baik....jom perbaiki diri

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha alllah... mencuba untuk menjadi lebih baik tiap hari walau terkadang, gagal...

      Delete
  8. We are beautiful no matter what they say
    Yes, words won't bring us down, no, no
    We are beautiful in every single way
    Yes, words can't bring us down, oh, no
    So don't you bring me down today

    christina aguilera - beautiful

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... anies suka bagi lirik.. but I like... tengok video klip tu tetiba teringat... ^_^

      Delete
  9. Replies
    1. kite tak set robot tu, tapi dia nak jaga blog kite.... sob2

      Delete
  10. aminnnnn moga dipermudahkan segalanya untuk hari ini besok dan seterusnyaaaaa

    ReplyDelete
  11. Betul.. kecantikkan personality tu lg penting.. Seiring dgn kesihatan diri.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. kesihatan pun penting jugak.... satgi cantik ja, tapi tak sihat pun susah jugak kan kak...

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored